Biel Guasp: “Les sensacions d’entrenament són bones, me falta agafar un poc de forma física per si puc ajudar diumenge.

Biel Guasp

Biel Guasp: “Les sensacions d’entrenament són bones, me falta agafar un poc de forma física per si puc ajudar diumenge. És un partit important, fa moltes jornades que no aconseguim les victòries i toca donar un cop damunt la taula i agafar dinàmica positiva per anar adalt. Tot són rivals complicats, també el Llagostera, acostumat a camps petits. La situació no és la millor pel lloc on estam però intentarem fugir d’allà abaix. Els jugadors estam 100% amb l’entrenador i només ens queda treure els tres punts contra el Llagostera. El grup está unit i ho hem de treure endavant“.

ATB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es