Les proves mèdiques inicien la pretemporada del CCE Sant Lluís

.

La primera plantilla s’ha connectat aquest dimecres a las 19:00 hores a la pretemporada 2017/2018, sota la supervisió del nou tècnic Elias Noval, encara que sense alguns dels integrants del planter, per motius laborals.

El primer contacte de l’equip Regional, que iniciarà el curs amb vuit cares noves en relació a la temporada passada, ha consistit en diferents proves mèdiques realitzades a la Clínica Juaneda de Maó, nou patrocinador del Club, mentre que el primer treball en el camp d’entrenament està programat pel proper dimecres 16 d’agost a les 20.30 hores.

Després de les proves mèdiques, el primer entrenament tindrà lloc a Ses Canaletes la propera setmana amb dues sessions previstes per al dimecres i dijous a més de la primera partit de preparació previst per al divendres 18 d’agost a Bintaufa.

En aquesta primera cita s’han acostat al centre de la Xarxa Assistencial Juaneda els jugadors, Sola, Alberto, Carlos, Alvaro, Javi, Toni Vinent i Bili.

 

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es