Crónica Femenino Reg. Mallorca: Arenal 2 – 7 Bunyola Club de Futbol

Arenal: Gloria Ruiz, Marina Jaume, Saira De Los Santos Perez, Denitsa Ivanova, Melody M Nuñez, Maria Merce Valens, Alba Lopez, Francisca Camps, Maria-antonia Blanco, Vanesa Caballe y Jesica Garcia.

Sustituciones: Noelia Reus, Sandra Moreno y Lidia Vanesa

Bunyola Club de Futbol: Maria Antonia, Laura Oliver, Rosa Magdalena, Cristina Rios, Stina Ulrika, Esperanza Cañellas, Magdalena Mateu, Sonia Baidez, Marta Mascaro, Paula Bosch y Maria Serrano.

Sustituciones: Maria Almudena, Catalina M Martorell y Aina Cassanyes

Goles: 1-0 Jesica Garcia (min 13), 1-1 Marta Mascaro (min 17), 1-2 Marta Mascaro (min 18), 2-2 Denitsa Ivanova (min 46), 2-3 Marta Mascaro (min 47), 2-4 Marta Mascaro (min 64), 2-5 Sonia Baidez (min 75), 2-6 Marta Mascaro (min 87) y 2-7 Maria Serrano (min 90)

Árbitro: Rafael Gonzalez Martin.

Partit més difícil del que pot fer suposar el resultat ja que l Arenal es un bon equip i juga molt bé al futbol.

El partit va ser molt igualat amb alternances en el domini del joc. Per moments dominaven més les locals.

El Arenal jugava molt bé i quan pareixia que podia avançar-se al marcador, Marta va establir el 0 a 1 i molt pocs minuts després, ella mateixa feia el 0 a 2.

L Arenal va escurçar distàncies fent un gol que mereixien per el joc i quan pareixia que s arribaria amb avantatge mínima al descans, un altre cop Marta feia al tercer.

Cop fort per les locals. El marcador feia pensar que el partit esteia resolt però domes començar la segona meitat L equip de casa posava el 2 a 3 posant la por al cos de les líders.

A partir del quart gol de les bunyolines, l Arenal va baixar els braços definitivament i els gols van anar caiguent un darrera l altre fins arribar al definitiu 2 a 7.

Un Bunyola molt efectiu en aquest partit on va destacar Marta Mascaró que va fer un partidas, marcant 5 gols, alguns dels ells espectaculars.