Crónica Preferente: Alaro 3-0 Independiente

Victòria contundent de l'equip local com demostra el marcador 3-0.

Alaro: Frau, Salamanca(Ferrer min.63), Castell, Amengual, Nadal, Bennasar, Amengual, Martínez Niño(Oliver min.88), Morro(Bartomeu min.78), Acevedo(Camara min.74), Simonet(Subires min.83).

Independiente: Palomo, Pérez, David Sánchez, Marín(Arcos min.63), Richardson, Server, Pilo, Marco(Jorge Andrés min.45), Martínez Martín(Coulibaly min.26), Moreno(Olarte min.70), Cortiñas.

Goles: 1-0 Acevedo min.5, 2-0 Simonet min.10, 3-0 Amengual min.58.

Árbitro: Ricardo Morey García asistido en bandas por Pedro Juan Moreno Valero y Alan Nahuel Girela Gómez.

Partit especial per part de l’Alaró on presentava la camiseta commemorativa de «l’Any Cossier» a la seva afició.

El partit començà amb clar domini dels blancs, on gaudiren de dues ocasions clares els primers minuts, i ja al minut 5 Iván inaugurava el marcador d’una gran passada del capità Toni Amengual.

De sobte, Miquel Simonet (cal destacar el gran partit que realitzà) marca el 2n després d’una gran pujada per banda de Lluís Salamanca.

Després del 2-0, l’equip visitant va tenir la primera oportunitat d’ escurçar distàncies, al rematar una treta de córner per damunt del travesser.

Respon l’Alaró, estrellant una pilota al travesser, per part de Llorenç Bennasar. Intensitat, control de la pilota i arribades a l’àrea contrària constantment feien que l’equip palmesà es veiés superat en tot moment. Només una altra treta de cantonada i rematada per damunt el travesser, altre cop, va ser tota la resposta que oferí l’equip visitant fins al moment.

Abans del descans, el partit s’aturà uns minuts per un cop fortuït al jugador local Fubi.

A la reanudació, Amengual establia el 3-0 definitiu amb la inestimable col·laboració del porter visitant.

La segona part no va tenir massa història ja que el domini i control del partit no canvià gens. Els blancs es dedicaren a tocar la pilota i cercar alguna ocasió per dedicar la primera golejada de la temporada a la seva incondicional afició.