Una altra greu lesió per a un jugador del nostre futbol base

Una altra greu lesió per a un jugador del nostre futbol base

Si el dissabte es va produir la greu lesió del jugador Benjamí, Bruno Quevedo, divendres passat es va confirmar la baixa per molt de temps i degut a una greu lesió del jugador Cadet, Ricardo Carreras.

El jugador, va caure lesionat el passat 23 de gener a la trobada pertanyent a la 3a Jornada de Lliga Cadet, que enfrontava al seu equip davant l’At. Ciutadella al Municipal de Ses Canaletes. Quan el rellotge marcava el minut 32, en una jugada en què el jugador va realitzar un canvi de direcció, el genoll li fallar quedant clavat amb el terra notant ràpidament un cruixit i de seguida va veure que es tractava d’alguna cosa greu.

Després de la primera assistència d’urgència res més ser substituït a la Policlinica Verge de Gràcia, el jugador pas gairebé un mes amb el genoll immobilitzat i sent tractat per el nostre fisioterapeuta, pendent de ressonància magnètica i que els resultats va conèixer divendres passat. Després del pas per la consulta mèdica, els metges de la Mutualitat de Futbolistes li van confirmar el trencament total del lligament creuat anterior del seu genoll dret pel que haurà de passar en properes dates per al quirofan per restablir el lligament danyat.

Després del pas per la sala d’operacions, al jugador li esperen uns mesos de rehabilitació per enfortir al màxim el genoll i tornar a estar a punt per el setembre amb les vistes posades ja en la pròxima temporada,

Els seus companys, li van brindar aquest passat dissabte, el triomf davant el Penya Orient A que posa al seu equip com a líder provisional d’aquesta Lliga Cadet 2ª Regional, d’aquesta manera, el jugador compta amb el total suport de la resta de companys així com de la resta d’esportistes del CCE Sant Lluís, que esperen la seva ràpida recuperació.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.