Entrevista a Nico Baleani: “Fins fa poc la salvació pareixia un miracle; ara no”

Nico Baleani

Nico Baleani, un dels noms de moda del futbol llosetí. És l’home del minut 65, qui va marcar en la primera victòria de la història a Segona Divisió B. El de Palma ens mostra la seva part esportiva, però també humana, i és que Nico divideix el seu dia a dia en futbol i universitat. Baleani procedeix del Mallorca ‘B’, que, actualment, es troba a la Tercera Divisió. Pero no és la primera experiència del de Ciutat a la categoria de bronze. La temporada passada va disputar un total de 34 partits amb el filial mallorquinista. Ara, Nico Baleani, ja adaptat a la rutina que suposa entrenar a Lloseta, ens explica la situació de l’equip i la seva personal.

– Ja són tres mesos entrenant a Lloseta i defensant l’escut del Llosetense. ¿Quines sensacions li han causat l’ambient del poble?

– Me està sorprenent molt. Cada partit el camp està practicament plè i, tot i que no hem tret bons resultats a casa, la gent sempre agraeix l’esforç de l’equip. Això et dóna confiança.

– Què es el que més li ha sorprès del club en particular?

– Per part del club, les ganes de superar-se cada dia. Si fas un repàs del material que hi havia quan vaig arribar a tot el que hi ha ara… Fets com aquest, parlen molt bé del club, del sacrifici que estan assumint per adaptar-se a la categoria.

– Per quin motiu Nico Baleani va acceptar la oferta del Llosetense?

– Tenia una oferta de la península damunt la taula, però quan vaig conèixer que el Llosetense havia aconseguit l’ascens vaig decidir esperar. Al final, per tema estudis i família em vaig decantar per quedar aquí.

– Quines referències tenia del club abans d’arribar?

Sabia que havia estat tres o quatre anys a dalt a Tercera, fent play off o quedant-hi a prop. A més, vaig seguir qualcun partit de la fase final per televisió. Encara que quedi poc d’aquell equip, pensava que era un poble i un equip molt atractiu.

– Què se li va passar pel cap després de marcar en la primera victòria del Llosetense a la Segona Divisió B?

– Quan marques el gol, no penses en altra cosa que córrer a celebrar-ho amb els teus companys, però record més quan l’àrbitre va pitar el final, va ser el moment de més alegria. Després de dos o tres mesos sense guanyar i aconsegueixes una victòria a l’estadi del Barça, ja et pots imaginar. Després, el vestuari va ser una autèntica festa.

CD Llosetense

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.