Crónica 3ª Div.: Campos 2 – 1 Constancia

Campos: Antonio Mas, Miguel Manresa, Nicolas Mercadal, Juan Carlos Mesquida, Antonio Roig, Guillermo Petricorena, David Mateu, Antonio Vidal, Marc V Esteve, Alejandro Aelen y Silvestre Barcelo.

Sustituciones: Antoni M Servera por Antonio Vidal (min.84), Manuel Leon por (min.), Joan Mercadal por Silvestre Barcelo (min.66), Jose A Barcelo por (min.) y Albert Gonzalez por Marc V Esteve (min.78)

Constancia: Gaspar Veny, Federico M Campanella, Oscar Navarro, Darren Johnstone, Adrian Rosa, Victor Martinez, Sergio Olmeda, Jose M Contreras, Miguel A Bosch, Mateo Ferrer y Cristofol Torres.

Sustituciones: Gabriel A Reus por Sergio Olmeda (min.64), Joan M Crespi por (min.), Esteban Romero por (min.), Gabriel Burguera por Miguel A Bosch (min.82) y Pere Santandreu por Cristofol Torres (min.85)

Goles: 1-0 Marc V Esteve (min 42), 1-1 Cristofol Torres (min 65) y 2-1 Antoni M Servera (min 89)

Árbitro: Mateo Busquets Ferrer. asistido por Juan Antonio Coll Perez y Gonzalo Borreda Gimenez.

Tarjetas: Alejandro Aelen (amarilla, min 70) para el Campos. Oscar Navarro (amarilla, min 70) y Victor Martinez (amarilla, min 87) para el Constancia.

Avui capvespre el CE Campos ha sumat una important victòria contra un dels Clubs més importants de l’illa; tres punts que donen confiança al projecte de Toni Ordóñez i Toni Burguera.
Partit molt disputat i a on possiblement el pes del partit ha recaigut en el Constancia, però que el Campos ha sabut jugar molt bé.
No ha estat un partit amb moltes ocasions, i realment se n’ha duit els tres punts l’equip que ha tengut més encert i en aquest cas has estat el Campos.
Marc Esteva ha avançat a l’equip local quasi al final de la primera part rematant de forma magnífica una treta de córner i amb aquest resultat s’ha arribat al final de la primera part.
A la segona part el Constancia ha cercat l’empat però l’equip campaner es defensava molt bé i ha aguantat fins al minut 20, quan Torres amb un gran gol ha marcat el gol de l’empat.
I quan ja pareixia que s’arribava al final del partit amb empat a un, al minut 89 una falta llançada per Colau semblava ser el gol de la victòria campanera però en Gaspar ha fet una gran aturada i després al minut 91, en Gaspar no ha pogut fer res davant una gran jugada i un gran xut des de fora de l’àrea de Toni Servera que ha entrat per tota l’esquadra i que ha significat la victòria del CE Campos.