Campos: Antonio Mas, Antonio Roig, Nicolas Mercadal, Guillermo Petricorena, Juan Carlos Mesquida, David Mateu, Antoni Bonet, Andreu Pont, Antoni M Servera, Juan J Silva y Cristian Tomas.

Sustituciones: Jose M Ramis por Antonio Roig (min.22), Antonio Mas por (min.), Antonio Barcelo por Andreu Pont (min.62), Hector Orosa por Cristian Tomas (min.75) y Xavier Adrover por (min.)

Manacor: Henrique Sanchez, Joan Mari, Pera Adrian, Pere Santandreu, Juan A Ortega, Rafael Caldentey, Manuel F Alfaro, Francisco J Barbon, Julia Maimo, Jaime Mut y Alberto Pareja.

Sustituciones: Sergio Gomez por Jaime Mut (min.67), Manuel Leon por (min.), Enrique Arjona por Manuel F Alfaro (min.60) y David Garcia por Alberto Pareja (min.75)

Goles: 0-1 Manuel F Alfaro (min 4), 1-1 Cristian Tomas (min 12), 1-2 Francisco J Barbon (min 28), 2-2 Andreu Pont (min 45), 2-3 Francisco J Barbon (min 54), 2-4 Pere Santandreu (min 89) y 3-4 Hector Orosa (min 90)

Árbitro: Raul Martin Garcia. asistido por Juan Vega Martin y Javier Benavent Rodriguez.

Tarjetas: Joan Mari (amarilla, min 26) para el Manacor.

VICTÒRIA VISITANT

Partit jugat avui capvespre en el municipal de Campos que ha acabat en victòria visitant, gràcies sobretot a la gran efectivitat mostrada per l’equip manacorí.

Partit que ha començat amb domini del Manacor que s’ha vist materialitzat de tot d’una, amb un gran gol. Estava més ficat el Manacor en el partit, però el Campos poc a poc ha anat entrant dins el partit fins que una bona jugada de tota la davantera, l’ha culminada en Panuchi posant l’empat en el marcador.

Després sobre la mitja hora s’ha produït una jugada que hagués pogut decantar el partit cap al costat campaner. Ha estat un clar penal comès pel Manacor però que el Campos no ha sabut aprofitar, aturant el porter Enrique el xut. Tot seguit hi ha hagut una falta a favor del Manacor en el frontal de l’àrea i Barbón l’ha transformada en un gran llançament posant l’un a dos.

El Campos no s’ha fet enrera i ha disposat de fins a tres ocasions on el porter visitant ha mostrat tota la seva qualitat i ha aturat tots els xuts.

Quan semblava que s’arribaria amb aquest marcador al descans, Andreu Pont ha transformant amb un altre gran tir una falta en el darrer minut de la primera part, arribant al descans amb empat a dos.

La segona part no ha començat amb tant de ritme com la primera, però Barbón ha tornat a treure la seva gran qualitat amb un gran xut des de fora de l’àrea que ha suposat el dos a tres. Aquest gol ha fet mal al Campos, que li ha costat molt recuperar-se.

I així en els darrers minuts ha arribat un altre bon gol amb un xut des de fora de l’àrea que ha entrat per tota l’esquadra i que significava el dos a quatre, posant Héctor amb una bona jugada individual el tres a quatre final en els darrers moments del partit.

El Campos amb els resultats de la jornada s’ha assegurat matemàticament la permanència un any més a Tercera Divisió.