Crónica 3ª Div.: Campos 0 – 4 Binissalem

Derrota contundente del Campos ante el Binissalem

Campos: Antonio Mas, Antonio Vidal, Nicolas Mercadal, Guillermo Petricorena, Andreu Pont, David Mateu, Antoni Bonet, Miguel A Reynes, Francisco J. Diego, Juan J Silva y Cristian Tomas.

Sustituciones: Antoni M Servera por Francisco J. Diego (min.27), Jose M Ramis por Miguel A Reynes (min.57) y Antonio Barcelo por Antoni Bonet (min.65)

Binissalem: Antoni Fons, Ramon M Mondejar, Jose A Campos, Miguel A Salas, Francisco Plata, Miguel Lopez, Guillem P Nigorra, Jose M Contreras, Juan Salva, Antonio Oliver y Jaime Pol.

Sustituciones: Miquel Simonet por Francisco Plata (min.65), Bartomeu Cabrer por Guillem P Nigorra (min.75) y Joan M Reus por Juan Salva (min.82)

Goles: 0-1 Antonio Oliver (min 34), 0-2 Guillem P Nigorra Martorell (min 46), 0-3 Juan Salva (min 55) y 0-4 Juan Salva (min 71)

Árbitro: Miguel Enrique Candel Cabrera. asistido por David Pons Rosello y Oscar Roig Escandell.

Tarjetas: Antoni Bonet (amarilla, min 57) y Antonio Vidal (amarilla, min 76) para el Campos. Jose M Contreras (amarilla, min 80) y Jaime Pol (amarilla, min 85) para el Binissalem.

Partit disputat avui capvespre a Campos que ha acabat amb victòria visitant. El Binissalem ha estat molt superior a l’equip campaner, sobretot en la segona part.

El partit ha arribat al descans amb victòria visitant per un gol a zero. El Binissalem ha plasmat la seva superioritat en el centre del camp, fet que li permetia generar joc ofensiu cap a la porteria defensada per Toni Mas.
La segona, en els primers minuts, el Campos ha rebut el segon gol marcat per Nigorra i ja ha decantat la victòria cap a l’equip binissalamer. No ha tengut capacitat de reacció l’equip de Joan Mas, i els gols han anat caient de part visitant fins al zero a quatre final.