Campos: Antonio Mas, Antonio Roig, Nicolas Mercadal, Guillermo Petricorena, Juan Carlos Mesquida, David Mateu, Antonio Vidal, Miguel A Reynes, Francisco J. Diego, Juan J Silva y Antoni Bonet.

Sustituciones: Cristian Tomas por Antonio Vidal (min.66), Antoni M Servera por Juan J Silva (min.80) y Jose M Ramis por Nicolas Mercadal (min.89)

Santanyi: Miguel Busquets, Francesc Ferrer, Alejandro Fernandez, Benjamin Rodriguez, Ramiro Bokung, Jose Zheng, Miguel Fernandez, Silvestre Vicens, Miquel Sorell, Miguel Pico y Jose L Salinas.

Sustituciones: Martin R Ebang por Francesc Ferrer (min.79) y Juan C Bolekia por Silvestre Vicens (min.89)

Goles: 0-1 Ramiro Bokung (min 41), 1-1 Juan J Silva Cantallops (min 57), 2-1 David Mateu (min 65) y 2-2 Miguel Fernandez (min 68)

Árbitro: Sergio Martin Lopez. asistido por Jose Manuel Santandreu Garcia y Manuel Gomez Gomez.

Tarjetas: Miguel A Reynes (amarilla, min 45), Guillermo Petricorena (amarilla, min 70), David Mateu (amarilla, min 72) y Antoni Bonet (amarilla, min 89) para el Campos. Ramiro Bokung (amarilla, min 58) para el Santanyi.

Mal resultat el que ha obtingut avui l’equip campaner davant el coer de la classificació, que no ha sabut aprofitar la condició de local en el derbi.

El Santanyí s’ha avançat quasi en el darrer minut de la primera part, en l’única ocasió de què ha disposat en un córner, on de forma errònia el linier ha assenayat, ja que era pilota favorable al Campos.

En la segona part, el Campos ha sortit molt enxufat i mitjançant, primer Juanjo Silva, i després David Mateu, ha remontat el gol en contra.

Però pocs minuts després d’haver marcat el segon gol, l’equip visitant ha tornat a posar l’empat en el marcador.

L’equip local ho ha intentat i fins el darrer moment ha cercat marcar el gol que li donàs sa victòria, però no ha estat possible.