Crónica 3ª Div.: Santanyí 1-4 Poblense

Derrota contundente del Santanyí ante el Poblense

Santanyi: A. Lozano, Xisco Garí, Nico, Estelrich, Lucho, Silver, Kiko, Simon (Martinez, min.84), J. Salvá, M. Sorell y Jaime.

Poblense: Vives, Campins, Ramis, Charles, Vicens, Pese (Macià, min.54), Jonhy, Batle, Vidal (Alfonso, min.66), Dani (Arnau, min.82) y T. Crespí.

Goles: 0-1 min.6 Jonhy; 0-2 min.14 Vidal; 0-3 min.50 Pese de penalty; 1-3 min.60 Kiko; 1-4 min.83 Jonhy.

Árbitro: Luis de Oleza de España, asistido en bandas por Javier Fco. Pino Salas y Francisco Javier Sarmiento Ballester.

Tarjetas: Amarillas: Xisco Garí, Lucho y Picó por parte local; y al visitante Vicens. Expulsado el local Nico por doble amonestación en el min.49.

Partit que se li va posar molt costa amunt al conjunt local, on Jonhy i Vidal marcaven en els primers 14 minuts. Els locals no van tirar a porteria en tota la primera part. Als quatre minuts de la represa se li complicaria encara més el partit per a l’equip local, penal en contra i la segona groga per Nico. Deu minuts més tard, Kiko retallaria distàncies. En el 77 s’hagués ficat definitivament en el partit el conjunt local, però kiko desaprofitar un penal, ben tallat per Vives. A sis minuts del final el visitant Jonhy posaria el definitiu 1-4 al marcador.