Crónica Benjamines Menorca F-8 1ª fase Classf (Grup 1 Any 2003): CD Menorca 4 – 4 CCE Sant Lluis

jugada del partido

CD Menorca: Alejandro Fuentes, Lluis Villalonga, Alex Pons, Elisabeth Orfila, Josep Cardona, Marc Cardona, Alex Gutierrez y Judit Olvera.

También jugaron: Raul Pons, Joel Enrique, Bernat Olives y Lluis Ameller

CCE Sant Lluis: Guillermo Garcia, Angel Fuentes, Ander Coll, Tristan Torrent, Jaume Rotger, Joan Pons, Xavier Ginto y Francisco Javier.

También jugaron: Marcel Segui, Isaac Vinent, Josep Pons y Josep Xavier

Goles: 1-0 Josep Cardona (min 11), 1-1 Josep Pons (min 18), 2-1 Alex Gutierrez (min 26), 3-1 Alex Gutierrez (min 33), 4-1 Marc Cardona (min 35), 4-2 Josep Pons (min 38), 4-3 Francisco Javier (min 40) y 4-4 Jaume Rotger (min 45)

Árbitro: Antonio Andreu Rossello.

Partidàs el viscut en el matí de diumenge pels espectadors que van acudir a l’Estadi Maonès per veure el gran partit disputat per l’equip Benjamí A de Krankel i que va acabar amb un meritori empat a quatre que va ser just premi a la constància en el treball dels nois d’ambdós conjunts.

No defallir els lluisers que van aconseguir l’empat per mediació de Josep als 18 minuts que donava aire als nostres just a l’inici del segon quart. El partit era disputat, dos conjunts ho donaven tot, els locals dominaven a estones però amb un CCE realitzant una bona tasca defensiva fins al descans.

Després refrescar les idees, els locals van aconseguir posar terra pel mig en només nou minuts es va passar de l’empat a un a un contundent 4-1 que no va afectar la moral lluisera.

L’últim quart va ser de gran tasca del CCE que va aconseguir reduir distàncies en el 38 amb un gol de Josep que reduïa distàncies. Més es va reduir encara en el 40 quan Izquierdo posava el 4-3 amb vuit minuts encara per davant. Quedava poc temps però els de Krankel estaven amb l’adrenalina de res.

Minut 45, a tres per al final, i Jaume va aconseguir l’empat que feia justícia. Va poder vèncer el quadre visitant però no ho va aconseguir. L’empat ja era un premi que bé mereixia el Benjamí A.