Campos: Antonio Mas, Nicolas Mercadal, Francisco J Cano, Jose Maria, Pablo Pascual, Antonio Nadal, Antonio Vidal, Guillem P Nigorra, Daniel Rado, Jaime Vidal y Marcos Martinez.

Sustituciones: Sebastia Obrador por Antonio Mas (min.44), Antonio Roig por Antonio Vidal (min.59) y Matias M Aguirre por Marcos Martinez (min.67)

Alaior: Juan Villalonga, Joel Marques, Francisco Julian, Emiliano Rodriguez, Andreu Robert, Oscar Tuduri, Jose Miguel, Julian Calzada, Victor Lebrero, Ernest Xavier y Jesus Sastre.

Sustituciones: Jose Luis por Oscar Tuduri (min.52)

Goles: 1-0 Jaime Vidal (min 29), 1-1 Joel Marques (min 51) y 2-1 Daniel Rado (min 89)

Árbitro: Juan Alberti Oñate.

Tarjetas: Daniel Rado (amarilla, min 12), Antonio Nadal (amarilla, min 15), Antonio Vidal (amarilla, min 50), Guillem P Nigorra (amarilla, min 65), Jaime Vidal (amarilla, min 78) y Nicolas Mercadal (amarilla, min 79) para el Campos. Elliot Galan (amarilla, min 12), Juan Villalonga (amarilla, min 39), Jose Miguel (amarilla, min 44), Julian Calzada (amarilla, min 49), Julian Calzada (roja, min 60), Emiliano Rodriguez (amarilla, min 77), Jose Luis (amarilla, min 83) y Jose Miguel (amarilla, min 89) para el Alaior.

VICTÒRIA AMB GUST AGRIDOLÇ

Victòria local en el darrer minut del partit que ha quedat en un segon pla degut a una desgraciada jugada que s’ha produit a la primera part, on el porter local Toni Mas, en una jugada fortuita, ha caigut en una mala postura, concretament sobre el seu coll, i ha hagut d’abandonar el camp atès pels metges i traslladat en ambulància cap al centre mèdic esperant que tot quedi en un ensurt.

Pel que fa al partit, el Campos no l’ha pogut decidir fins al darrer moment, en gran part, per la gran actuació del porter de l’Alaior, Juan Villalonga, que ha fet tres aturades espectaculars a xuts de Jaume Vidal, dos, i de Matías.

El partit s’ha posat de cara per l’equip campaner amb un gol del capità, Jaume Vidal, que en el segon pal, ha aprofitat una pilota pentinada per Guillem Nigorra. El partit ha arribat així al descans.

En el començament de la segona part l’equip visitant ha conseguit l’empat i ha provocat que el Campos es posàs nirviós. I com ja comentàvem, fins al minut 90 no ha conseguit desampatar el partit amb un gol de Dani Rado, aprofitant l’enèsima aturada de Villalonga a xut de Javi Cano del del frontal de l’àrea.

En definitiva tres punts més pel Campos i esperant que Toni Mas es recuperi i tot quedi en un ensurt.