Cronica 3ª Div.: Santanyí 2-1 Ferriolense

CE Santanyí: Linares (c), Tomeu, Raúl, Nico, Picó, Lucho, Jordi, Nando, Kiko, Nacho, Simón

Substitucions: Cristian per Jordi (min.45), Miguel Ángel per Simón (min.55), Mario per Nacho (min.78)

CD Ferriolense: Fran, Tato, Calero (c), Tolo Llompart, Samuel, Rueda, Peset, Sandro, Rafita, Nico García, Mariano

Substitucions: Cano per Sandro (min.55), Manu Pintos per Tato (min.61), Xisco Arbós per Rafita (min.70)

Gols: 0-1 Rafita min. 30, 1-1 Lucho min. 65, 2-1 Kiko min.75

Arbitre: Alberto Morena Llorens, bona actuació.

Targetes: va treure grogues per Linares, Raúl, Picó i Nando del Santanyí, i a Tolo Llompart, Peset, Sandro i Cano del Ferriolense.

Comentari:

S’estrenava la gespa del municipal de Santanyí, amb la incertesa de si el joc de l’equip milloraria respecte a les primeres jornades.Els primers minuts feien pensar el pitjor, amb un Ferriolense creant ocasions i amb els locals bastant adormits. A poc a poc es va anar posicionant el Santanyí, però després d’un xut de Nando que va fregar el travesser, i una oportunitat claríssima de Kiko que va anar al pal, els visitants s’avançaven mitjançant un gol de Rafita al 30 de la primera, el joc del Santanyí no acabava de convèncer, i s’arribava al descans amb el 0-1 al marcador.

La segona part va ser una altra cosa. Amb l’entrada de Cristian i Miguel Angel, el Santanyí va començar a controlar més la pilota i a crear bones ocasions. En el 65 va arribar el gol de l’empat per mediació de Lucho i el joc dels locals va millorar substancialment. En el 75 Kiko marcava el gol de la victòria i com que haviem de passar pena, al 87 va arribar un ensurt que si no fos per una mà providencial de Linares, haguessin tornat a volar dos punts que, després del que s’ha vist en la segona meitat, es queden a Santanyí merescudament.