Crónica 3ª División: Santanyí 3-1 Constancia

Santanyí: Toni Mas, Adrià, Simó, Nicolau, Garí, Picó, Nevado, Nando, Nico, Amengual, Llull.

Substitucions: Barceló per Nico min. 85, Ferran per Nevado min. 90, Martinez per Amengual min. 90

Constància: Calderon, Rafeal, Jose, Guasp, Rubio, Lucho, Nigorra, Pau Pomar, Bernat Alomar, Llistó, Lucas Pou.

Substitucions: Miki per Nigorra min. 65, Mateu Ferrer per Llistó min. 65.

Gols: 1-0 Nico min.4, 2-0 Nevat min. 15, 3-0 Llull min. 32, 3-1 Lucas pou de penal min.92.

Àrbitre: Raúl Martín García, molt protestat per l’afició visitant, encara que més per la impotència del resultat, que per la seva mala actuació, que no va ser ni de bon tros decisiva per al marcador final. Fins i tot va assenyalar un dubtós penal que va suposar l’únic gol del Constància en el temps de descompte.

Tarjetes: Va treure grogues a Simó per partida doble, Garí, Picó, Nevado, Nico, Amengual, Llull i al delegat Andreu Martínez per part del Santanyí, i a Rafeal, Nigorra i Pau Pomar pel Constància i vermelles per a l’entrenador Nico Lopez i el seu segon M . Àngel García per l’equip visitant.

Comentari:

Gran partit del Santanyí, que va deixar clar que si no està més amunt, és per la mala sort i les lesions que l’han perseguit durant tota la temporada.

Quan el Constància aconseguia trenar la seva primera jugada de perill, ja s’havia trobat amb dos golassos del Santanyí.

El primer obra de Nico, que aprofita molt bé un rebuig de la defensa per marcar.

El segon, un xut des de fora de l’àrea de Nevado i que el porter Calderón s’encarrega de ficar en la seva porteria. Per cert, que el porter del Constància va tenir molt mal perdre, pels lletjos comentaris que va dedicar al públic local que estava situat darrera de la seva porteria durant la segona part.

El tercer gol del Santanyí el posava al marcador Llull amb un fort remat en què res va poder fer el porter inquer.

A la segona part, el Constància ho va intentar sense èxit, i després de pocs minuts, es va donar totalment per vençut.

Així ho anunciaven els tambors de la seva afició, que s’anaven apocant a mesura que passaven els minuts.

Al final, i com una espècie de recompensa cap als vint o trenta constancianers que es van desplaçar al municipal de Santanyí, i en vista del pobre partit que van realitzar els seus jugadors, l’arbitre els va obsequiar amb un llançament des del punt de penal, que va suposar la injusta expulsió de Simó, i el gol de l’honor de l’històric equip.

A destacar el debut a casa dels juvenils Ferran i Martínez, que van tenir uns minuts davant el seu públic.