Crónica Benjamín F8 (Gr. C): Sollerense 5-1 Esporles

Sollerense: Pere Peñas, Juan, Sergi, Javi, Miquel, Carlos, Tomas i Benet.

També jugaren: Sami, Alfons, Raul i Dani.

Esporles: Pere Ferra, Jan, Miquel, Aaron, Jaume Rius, Jaume Nadal, Xavier i Juan C.

També jugaren: Miquel i Lluc.

Àrbit: Andrés Cádiz.

Comentari:

Partit passat per aigua el disputat aquest matí al Camp den Maiol amb una clara i contundent victòria pels sollerics.

El primer quart ha començat amb el domini de la pilota per part dels verdiblancs que, a més, han tengut controlat el partit desde l’inici. Carlos ha estat qui ha innagurat el marcador del partit al minut 6, només dos minuts més tard, ha estat Miquel qui ha tornat a aficar la pilota entre els tres pals. El resultat a continuat amb el 2-0 fins el descans. Malgrat no marcar més gols en aquestes dues primeres les parts el Sollernse no ha deixat de inquietar la porteria del esporlí Pere, que ha aturat gairebé totes les pilotes que li arribaven. Però el domini solleric no ha deixat que l’Esporles arribés a la meta del solleric Pere.

Ja a la tercera part, Carlos ha marcat el 3-0 i ha fet que el seu equip s’animés de cada vegada més. Els sollerics no han deixat de pressionar dins camp contrari i al minut 38 ha arribat el 4-0 amb un gol en pròpia porta dels esporlins. Minuts després l’àrbit pita penalty a favor del sollerense, però una vegada més el porter de l’esporles no ha deixat que es convertís amb gol. Instants després, Dani, a pilota aturada, ha possat el 5-0. Quan ja tothom pensava que aquest seria el resultat final, Aaron ha tancat el marcador del partit amb un contundet 5-1.

En definitiva, una victòria pels sollerics que l’animen cada vegada més a lluitar així com estan lluitant a cada partit. I ara a esperar a la setmana que ve que s’enfronta al Campos, tercer classificat, i que els sollerics ho hauràn de donar tot per poder seguir lluitant per la segona posició de la taula.