Crónica Benjamín F-8 (Gr.C): Sollerense 2-1 Platges de Calvia

jugada del partido
Alineacions:

Sollerense: Pere, Raul, Sergi, Miki, Dani, Carlos, Tomàs i Sami.

També jugaren: Juan, Javi, Benet i Alfons.

Platges de Calvia: Mario, Alexis, Carlos, Juan, Isaac, Javier, Antoni i Ignacio.

També jugaren: Vinit.

Gols: 1-0 Tomàs, 1-1 Juan L, 2-1 Tomàs.

Àrbit: Javier Fco Pino Salas.

Comentari:

Partit ajornat que s’ha disputat avui a Sóller corresponent a l’octava jornada de lliga. L’equip local ha aconseguit la victòria però no ha demostrat el bon joc que demostrava a les darreres jornades.

El partit ha començat amb un Sollerense disposat a guanyar i a fer un bon joc, i més, quan Tomàs marca, a pilota aturada, el primer gol del partit al minut set. A la segona part els sollerics han baixat la intensitat de joc i el Platges anava despertant cada vegada més. Al minut 22 ni la defensa verdiblanca ni el seu porter Pere, han pogut aturar gairebé el primer xut a porta dels visitants aconseguint així el gol de l’empat.

El partit ha continuat amb algunes ocasions dels locals però amb un Platges molt entregat que no deixava que la pilota entrés a la porteria. De cada vegada més, els calvianers anaven apropant-se a l’àrea sollerica però sense gaire perill i topant-se tot el temps amb la defensa verdiblanca. Ha estat en un contraatac i ja quan casi tothom es pensava que l’encontre acabaria en empat, quan Tomàs supera el porter contrari i afica el gol que ha fet que els tres punts es quedin a casa.

En definitiva, un encontre on els sollerics han guanyat però el seu joc ha deixat molt que desitjar.

Cristina Peñas para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.