Cronica Juveniles 2ª Reg.(Gr.B):Alaro 6-1 Son Ximelis

Alaro: Pájaro, Toni, Manel, Ramis, Verdejo, Fubi, Subires, Josep, Enzo, Guillem Josep i Juanca.

Canvis: Julià per Pájaro, Lluis Bayon per Enzo, Esteban per Fubi, David per Ramis i Martorell per Subires.

Son Ximelis: Javier, Sergio, Alvaro, J.Manuel, Alberto, Enrique, David, Baba, Roonie, Venancio i Jose Manuel.

Canvi: Alejandro per Enrique

Arbit: Rosselló Tudela. Actuació correcta. Va amonestar amb targueta groga al local Juanca i per part visitant a Sergio, Alvaro i Jose Manuel. Va expulsar amb doble groga al visitant Venancio a nel minut 87.

Gols: 1 – 0 min. 22 Enzo. 2 – 0 min. 42 Verdejo 2 – 1 min. 46 3 – 1 min. 50 Enzo 4 – 1 min. 58 Subires, 5 – 1 min. 66 Subires 6 – 1 min. 84 Lluis Bayon.

Comentari:

Victòria no tan còmoda com es resultat refletxa, ja que s´equip visitant va oposar molta reistència fins a nel minut 50 de partit, moment en que l´Alaró va conseguir es 3 – 1 a nes marcador i el Son Ximelis es va quedar amb un jugador manco per lesió, ja que es jugador es va haver de retirar amb un trenc a nes cap.

Sa primera part a pesar de que l´Alaró dominava per complet es partit no aconseguía materialitzar ses moltes ocasions de ses que disfrutava i sa victòria sa posava bastant complicada fins que a falta de tan sols tres minuts per arribar a nes descans s´equip alaroner agafava ventatja per dos gols de diferència. Però lo que ningú s´imaginava quan va començar es segons temps es que s´equip visitant aconseguiría abans d´arribar a nes minut u marcar un gol que va tornar posar en perill sa victòria local. Cinc minuts després varen succeir dues coses molt puntuals com van esser sa lesió des jugador visitant, que es va veure obligat a abandonar es terreny de joc, i s´aconseguir l´Alaró es 3 – 1 per mediació de Enzo. Sa veritat es que a partir d´aquest moment sa cosa es va posar molt més fàcil per l´Alaró i prova d´això es que va poder marcar tres gols més, lo que va suposar acabar es partit amb una victòria de cinc gols de diferencia.