Aforament del partit CE Cardassar – Atleti de Madrid

.

De cara al partit de Copa del Rei que enfrontara al CE Cardassar i l´Atletic de Madrid el proxim 16 de desembre a les 19.00 hores al camp d’Es Moleter, el club local Informa que es disposa d’un aforament total de 305 persones. La dist1ibuciò de s´aforament será el següent:

-150 places destinades als equips lnferiors del CE Cardassar.Tots els nins i nines amb llicència federativa, així com els delegats i entrenadors, tendran accés gratuit a l’esdeveniment.

-100 places destinades als SOCIS del CE Cardassar, prèvia inscripció a través del formulari electrònic o a les mateixes oficines del club. Seguidament s’expliquen les pautes a seguir per a solicitar la participación al sorteig.

-50 places d’acreditació, tant per mitjans de comunicaciò com per actes protocol-làries que s’esdevindran durant l´acta.

Entenem que es tracta d’u na situació complicada ja que, tant per part del CE Cardassar com des del mateix Ajuntament de Sant Llorenç desitjaríem que tot aquell aficionat al futbol i seguidors del club pogués gaudir del partit. Cal ser estrictes, seguir amb les restriccions sanitàríes i seguir avançant cap a un camí de nova normalitat.

lnstruccions de partlcipació al sorteig d’entrada(només SOCIS):

Tots aquells socis que sol.licitin una entrada a través del següent formulari entraran en el sorteig de cara al partit del proxim dimecres 16 de desembre de 2020.

El periode d’linscripció s’habilltarà el dissabte 5 a les 12.00 hores i finañitzarà el dimarts 8 a les 22.00 hores. Aixi mateix i per aquelles persones que no disposen d’eínes electroniques per fer la solicitud , s’habilitarà la franja horaria de 17.00 h a 21.00 h del dimecres 9 i el dijous 10 per a realitzar la inscripció presencial en les mateixes oficines del CE Cardassar (C/Jaume Llinàs S/N “Es Moleter”)

El divendres 11 es resoldrà el sorteig es contactara amb els socis premiats que podran retirar la seva entrada a les oficines del CE Cardassar (C/Jaume Llinàs S/N “Es Moleter”) el seguent dissabte 12 entre les 9.00 h i les 14.00 hores. En el cas de resultar premiat i poder accedir al partit, s’haurà d’abonar la quantitat de 20€ en el mateix moment que es reculli l’entrada, aixi com estar al corrent del pagament del carnet de soci/socia.

Si una vegada realitzat el sorteig algun soci/socia no desitja l’entrada, aquestes tornaran a ser sortejades el dilluns 14 de desembre. El Club contactara directament amb els premiats a través del numero de telèfon que hi han adjuntat en quest mateix document o que han proporcionat al personal de les oficines.

CE Cardassar

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es