Previa Juvenil Lliga Menorca : CE Mercadal – CCE Sant Lluis

.

El CE Mercadal i el CCE Sant Lluís en els seus equips juvenils dirimeixen aquest diumenge (11.30 h., Sant Martí) un duel de nivell amb l’únic punt en comú d’aconseguir els tres punts, encara que tots dos equips tenen objectius diferents en aquesta lliga. En el cas dels locals amb 14 jugadors en plantilla i havent de fer ús de l’equip cadet, continuar evolucionant com a equip i a nivell individual per a poder créixer i competir davant tots els equips, bé és també que en els enfrontaments davant els equips de dalt han caigut derrotats en tots ells però no obstant això davant els de la seva lliga han aconseguit una victòria i dos empats. Els d’Adriano Garcia arriben amb dos partits consecutius sense conèixer la derrota, amb la idea de vèncer per a escalar posicions.

En el seu cas, l’equip de Moyano arriba amb altres objectius i disputant una altra lliga, merescudament i sobre la base del seu treball, encert i grans resultats en els moments indicats, els seus 7 punts de 9 possibles davant tres dels favorits (CD Menorca B, Penya Ciutadella A i UD Mahón) omplen de moral l’estat anímic blau. No obstant això, el cos tècnic ja s’ha encarregat de «baixar els fums» a qui els tingués alts, per a conscienciar a l’equip que, igual suma tres punts el que guanya al cuer que el que guanya al líder. El respectar a tots els rivals ha de ser el primer pas per a aconseguir èxits i amb aquests valors es presentarà en Sant Martí el nostre equip per a no embrutar unes setmanes productives en quant a joc, intensitat i concentració que després els a donat el resultat a favor en quant a victòries i punts.

Bo és el que s’ha fet fins avui però millor és el que està per arribar, només és qüestió de mantenir el mateix nivell en entrenaments i partits i tenir encert i sort en moments determinats, a seguir!

 

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.