Tres renovacions més per el primer equip

.

Els jugadors Johny Perez, Juan Sola i José Angel Moyano, que aquesta temporada han format part de la primera plantilla, seguiran lligats a la mateixa una temporada més.

Johny Pérez (1985), es va incorporar a l’equip la temporada passada procedent de la UD Mahón encara que es va formar en les categories inferiors de la nostra entitat. Jugador polivalent i amb ofici, les lesions li han restat protagonisme en l’onze titular, sumant 509 minuts disputats en els tretze partits jugats.

Juan Sola (1986) és el segon dels jugadors que ha confirmat la seva continuïtat. Un altre dels comodins de l’equip, ha vist reduït el seu numero de participacions per motius laborals, no obstant això, és un dels jugadors que sempre a mostrat el seu compromís amb el grup, independentment de la seva participació, major o menor, en els partits. Amb 676 minuts en les seves cames, els seus 15 partits disputats són una bona fulla estadística per a la seva renovació.

El tercer dels jugadors que continuarà un any més, és Jose Angel Moyano (1977). El veterà jugador a gaudit de la confiança del cos tècnic durant la passada temporada, sent el tercer jugador més utilitzat quant a nombre de minuts disputats, 1862. El seu ofici i treball és un exemple per als joves, així com la seva implicació amb la nostra Entitat.

Amb aquestes renovacions, onze són ja els jugadors que han renovat per al proper curs, baix les ordenis de Pere Vadell.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.