La PB Els Tamarells fa el triplet i guanya el torneig de Felanitx

 

PB Els Tamarells

Amb l’exquisida esportivitat que sempre presideix aquest torneig i que fa que siguin innecessàries arbitratges des de fa moltes edicions, amb motiu de les festes de Sant Agustí, va tenir lloc en el camp Es Torrentó. Hi participaren la Penya San Mamés (Ath. Bilbao), Penya Madridista Fusion Cafè, la Penya Mallorquinista i la PB Els Tamarells.

  Els vencedors foren els barcelonistes dirigits per Joan Tauler, ajudat per Pep González, Bel Maria Oliver, Gaspar Noguera, Guillem Pascual, Mateu Picornell i Marc Lladonet, que guanyaren els tres partits disputats. S’imposaren per 5-2 a la Penya Madridista, anotant Llorenç Dalmau (3), Biel Uguet i Toni Garcia pels blaugranes, per 5-1 a la Penya Mallorquinista, amb gols de Andreu Julià (4) i Llorenç Dalmau, i 4-2 a la Penya San Mamés, amb dianes d’Andreu Julià (2), Miquel Vila i Vicenç Xavier Sans.

   La Penya Mallorquinista fou segona amb quatre punts, després de guanyar a la Penya San Mamés per 4-0, i empatar (5-5) amb la Penya Madridista.

   El tercer i quart lloc fou per la Penya Madridista i la Penya San Mamés amb un punt per hom, fruit de l’empat (1-1) entre els madridistes i bilbaïns.

    Pels barcelonistes jugaren Miquel Reina, Joan Simó, Pau Martí, Toni Garcia, Joan Obrador, Miquel Vila, José Manuel González “Petty”, Vicenç Xavier Sans, Biel Uguet, Andreu Julià i Llorenç Dalmau.

    Una vegada acabat el torneig el batle de Felanitx Joan Xamena feu entrega dels trofeus als participants. L’acte es va cloure amb un refrigeri en el mateix bar del camp de futbol.

   Aquest divendres a les 20h.30’ tindrà lloc en el camp de futbol Es Cavaller de Cas Concos un triangular interpenyes en la modalitat de futbol-sala, amb la participació de les penyes Madridista Fusion Cafè, Mallorquinista Es Cassino i la PB Els Tamarells.

 La Junta Directiva 

Sebastiá Oliver para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.