Crónica 3ª Div.: Campos 1 – 0 Peña Deportiva

Tres punts per iniciar la remonbtada

Victoria importante del Campos ante la Peña Deportiva

Alineaciones:

Campos: Antonio Mas, Antonio Vidal, Gregorio Julian, Jose Maria Gari, Julio J Huertas, Baltasar Rigo, Pere A Dupuy, Joan A Comas, Albert Coll, Erik Montes y Andres Iniesta.

Sustituciones: Juan F Barrios por Erik Montes (min.60), Alejandro Iniesta por Julio J Huertas (min.71) y Alejandro Aelen por Baltasar Rigo (min.77)

Peña Deportiva: Francisco A Torres, Mohamed Reda Jami El Harak, Francisco J Gallardo, Borja Navarro, Pablo Pomar, Jose M Bernal, Cristian Teran, Diego Ruiz, Juan C Ortiz, Borja Gomez y Winde Samb.

Sustituciones: Jose Carlos por Diego Ruiz (min.21), Ramiro Gonzalez por Mohamed Reda Jami El Harak (min.70) y Ruben Martinez por Juan C Ortiz (min.80)

Goles: 1-0 Albert Coll (min 70)

Árbitro: Luis Bestard Servera. asistido por Jose Miguel Bordoy Homar y Sergio Martin Lopez.

Tarjetas: Antonio Vidal (amarilla, min 50), Alejandro Aelen (amarilla, min 78), Miguel L Arjona (amarilla, min 89) y Julio J Huertas (amarilla, min 89) para el Campos. Diego Ruiz (amarilla, min 21) y Winde Samb (amarilla, min 89) para el Peña Deportiva.

Comentario:

Primera victòria de l’any pel CE Campos, primera victòria de Miki Arjona com a entrenador campaner i tres punts per a somiar, tres punts per a iniciar un camí dur i complicat, però que la recompensa és seguir un any més a tercera divisió nacional.
El Campos ha jugat el partit que més li convenia i ha tret el fruit dels tres punts, gràcies al gol d’Albert Coll, en un xut que ha estat desviat per la defensa eivissenca, en el minut 70.
La Peña Deportiva ha gaudit de dues molt bones ocasions a la primera part, una de Piquero que ha rematat desviat i un travesser de Winde, però a la segona part, el Campos s’ha fet fort i no li ha permés crear ocasions de perill.
El partit ha acabat en el minut 95 amb una jugada ben resolta per l’àrbitre, ja que Winde ha rematat una centrada amb la mà per introduir-la dins la porteria, i que com deim, l’àrbitre ha anulat i mostrat targeta groga al jugador pitiús.
Destacar més d’una acció no gaire esportiva per part de l’equip visitant en diferents moments de no tornar la pilota al Campos, quan era ell que l’havia llançada per atendre a jugadors lesionats.
En definitiva, tres punts molt importants per l’equip vermell i que permet afrontar els propers partits amb més ànims i forces.

Biel Sastre para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.