Campos: Bartolome Barcelo, Nicolas Mercadal, Ramon Bigas, Julio J Huertas, Antonio Roig, Jordi E Morey, Jose A Barcelo, Rafael Caldentey, Daniel Bardolet, Sergio Garcia y Alejandro Aelen.

Sustituciones: Marc Orell por Jose A Barcelo (min.68), Albert Gonzalez por Alejandro Aelen (min.68) y Antonio Ginard por Daniel Bardolet (min.90)

Poblense: Miguel Bennassar, Damia Ramos, Marti Noceras, Miguel Buades, Jaime Calonge, Josep Rojals, Juan Oller, Luis P Gimenez, Eduardo Moral, Sergi Rojals y Bartomeu Crespi.

Sustituciones: Saul Diaz por Bartomeu Crespi (min.45), Sergio Sarmiento por Sergi Rojals (min.56) y Francisco J Fernandez por Miguel Buades (min.83)

Goles: 0-1 Juan Oller (min 10), 1-1 Jose A Barcelo (min 14), 1-2 Eduardo Moral (min 53) y 2-2 Rafael Caldentey (min 70)

Árbitro: Carlos Alberto Lara Ortega. asistido por Adrian Montero Cladera y Adrian Estevez Rodicio.

Tarjetas: Sergio Garcia (amarilla, min 62), Jordi E Morey (amarilla, min 66) y Julio J Huertas (amarilla, min 77) para el Campos. Jaime Calonge (amarilla, min 70) y Saul Diaz (amarilla, min 90) para el Poblense.

Comentario.

Repartiment de punts en el Municipal de Campos en el primer partit de la segona volta, resultat que podem considerar injust ja que el CE Campos ha gaudit, tan a la primera part com a la segona, d’ocasions per haver-se duit la victòria.
Tot i que cada vegada ha hagut de remontar desavantatges en el marcador, ja que el Poblense s’ha avançat per dues ocasions, cada vegada que el Campos ha aconseguit empatar, ha desaprofitat ocasions molt clares per avançar-se, sobretot a la primera part, que amb el vent a favor, haguès pogut anar-se al descans amb clara avantatge en el marcador.
En canvi, el que hi ha que destacar del Poblense, és l’eficàcia que han demostrat ja que, les dues ocasions que han tengudes, les han transformades en gol.
S’ha avançat l’equip pobler amb una rematada de cap de Joan Oller, després d’una bona centrada des de la banda dreta. Peró el Campos s’ha estirat i aprofitant una badada en el centre de la defensa, Roqueta ha aprofitar per batre al porter visitant. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans, destacant oclasions clares de Sergi Garcia, el mateix Roqueta, per haver marcat més gols.
A la segona part amb una altra rematada de cap d’Edu Moral, l’equip visitant que avui vestia de blanc, s’ha tornat a avançar. Però el Campos no s’ha rendit, i amb una pilota aturada des del mig de camp, Rafel Caldentey ha aprofitat una pilota dins l’àrea per marcar el dos a dos. El Campos ha seguit insistint, i Caldentey en un córner i Dani Bardolet, amb una pilota en profunditat, així com Albert González, en una jugada trenada, han tengut ocasions per marcar el gol de la victòria.