Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. D): Atº Son Caliu 0 – 3 Binissalem

Atº Son Caliu: Angel Fernandez, Joshua L Evans, Moises Fernandez, Adria Pons, Sergio Del Rio, Adrian Cabello, Adrian Clemente, Marc Guillemot, Eric Leiva, Guilermo Aguila y Jose Manuel Muñoz.

Sustituciones: Pau Leon, Harry B. Ashbolt, Mario Ventura y Vicente Ramon

Binissalem: Melcior Fiol, Raul Collado, Pere Pons, Marc Arrom, Miquel Sampol, Mert Ayhan, Jaume Flores, Tomeu Beltran, Alexandre Martinez, Antoni Miguel y Josep Bennasar.

Sustituciones: Joasep L Pachon, Josep Perez, Ramon Mateu, Norbert Klaus y Bernat J Morro

Goles: 0-1 Jaume Flores (min 23), 0-2 Mert Ayhan (min 32) y 0-3 Miquel Sampol (min 45)

Árbitro: Jose Miguel Garcia Lozano.

Un altre diumenge calurós el que hem gaudit en el partit d’aquest migdia entre el Atco Son Caliu i el CD Binissalem.
Partit molt diferent durant el transcurs de cada part, on l’equip visitant ha ofert la millor versió en la primera, on ha pressionat a l’equip local molt a dalt i no li ha permès sortir pràcticament del seu camp. Al final d’aquesta primera part, el CD Binissalem es retirava al vestuari amb un avantatge de 0-2 i havent malgastat un parell ocasions enfront de la porteria local. Al Atco Son Caliu nomes li hem pogut contar una única ocasió, un xut llunyà sense dificultat per al porter.

La segona part ha estat totalment diferent, el CD Binissalem ha sortit adormit, potser confiat per la poca resposta ofensiva del Atco Son Caliu en la primera part. Passaven els minuts i el partit entrava en un voler i no poder, amb un equip visitant amb falta d’idees i un equip local que no sabia com aprofitar aquesta situació.
Faltant menys d’un quart de hora per al final, i d’un gran xut des de fora del area, el CD Binissalem aconseguia el tercer gol al seu favor, moment on els dos equips han donat gairebé per acabat el partit, ja que no han ofert res mes fins al xiulet final.