Previa 2ª División B: At Baleares – Constancia

At Baleares – Constancia

Toni Lliteras.

Aquest diumenge 4 de maig a les 12h es disputarà al Poliesportiu municipal de Magaluf el partit corresponent a la trenta setena jornada de lliga que enfrontarà l’Atlètic Balears al Constància. L’encontre serà dirigit per l’àrbitre José Luís Corral García, del col · legi gallec.

Després de la travelada al darrer minut diumenge passat, l’horabaixa va donar una treva i els resultats dels rivals directes feren que l’Atlètic Balears seguís en zona de play off depenent de si mateix. Ja no hi ha marge d’error, s’han de sumar els 6 de 6, o pregar… Sí bé és cert que s’han de sumar els tres punts contra el Constància, a qui és segur que només li val la victòria és a l’equip d’Inca. Qualsevol cosa que no sigui guanyar els deixa a Tercera divisió, i guanyant i tot dependran de què el València Mestalla no guanyi el seu partit, que es disputa a la mateixa hora.

Un Constància que arriba a la desesperada i a l’hora en ratxa positiva. Després de la destitució de Joan Esteva, Ignasi Llompart agafà el relleu a la banqueta i tot i que els primers resultats no foren positius, ara mateix encadena quatre partits seguits sense perdre amb 8 de 12 punts possibles. Per desgràcia per a ells, pareix esser que li faltaran un parell de jornades al calendari per aconseguir la permanència.

Clarament el handicap del Constància d’enguany ha estat la manca gol. Només 22 gols a favor, essent l’equip menys realitzador de la lliga. Davanters de qualitat com Mateu Ferrer i Nico Rubio s’han quedat de moment amb només 3 gols per hom, mentres que el màxim realitzador de l’equip és Rubén Carreras amb 5 gols.

Ningú va dir que seria fàcil. No es guanyarà mirant la classificació. No hi ha rival petit ni victòria sense sofriment. Ho sabem, i bé. Per a diumenge Nico López no podrà comptar amb Mairata sancionat per cicle de targetes ni amb Biel Guasp, Álvaro de Dios i Ismael Vilaboa, lesionats.

L’administrador concursal decretà “Dia del Club” i els abonats hauran de pagar 10 euros, amb la possibilitat de treure una altra entrada al mateix preu. Entrada general, 15 euros.

Monatb.com

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.