Crónica 3ª Div.: Campos 2 – 2 Ferriolense

Campos: Antonio Mas, Antonio Roig, Nicolas Mercadal, Guillermo Petricorena, Juan Carlos Mesquida, Andreu Pont, Antoni Bonet, Antonio Vidal, Francisco J. Diego, Juan J Silva y Cristian Tomas.

Sustituciones: Jose M Ramis por Francisco J. Diego (min.58), Antonio Barcelo por Antonio Vidal (min.76) y Hector Orosa por Cristian Tomas (min.79)

Ferriolense: Pablo Marcos, Federico M Campanella, Antonio Coll, Caio Cesar M Antonio Carlos, Javier Gonzalez, Jose Bueno, Antoni Carrio, Ivan Bover, Ricard G Vila, Francisco Torrens y Javier Pons.

Sustituciones: Bartolome Carmona por Antoni Carrio (min.58), Joan M Jofre por Ivan Bover (min.70) y Francisco Soriano por Francisco Torrens (min.81)

Goles: 1-0 Francisco J. Diego Molina (min 14), 1-1 Francisco Torrens (min 28), 1-2 Antonio Coll (min 55) y 2-2 Antonio Vidal (min 61)

Árbitro: Jose Garcia Ferrer. asistido por Javier Garcia Ferrer y Francisco Durbay Gonzalez.

Tarjetas: Antonio Roig (amarilla, min 30), Antoni Bonet (amarilla, min 63) y Guillermo Petricorena (amarilla, min 72) para el Campos. Jose Bueno (amarilla, min 33) y Francisco Torrens (amarilla, min 40) para el Ferriolense.

Partit disputat avui horabaixa en el municipal de Campos que ha començat amb un emotiu minut de silenci en memòria de Llorenç Lladó, que fa poques dates ens va deixar.

Partit amb moltes alternances en el marcador ja que s’ha avançat el Campos en la primera part gràcies a una gran rematada de Kiko Diego en un llançament de córner. Després ha estat l’equip visitant el que ha reaccionat i ja en la primera part en una jugada embullada i on l’equip campaner ha reclamat una falta prèvia al gol, ha conseguit marcar l’empat, resultat que s’ha mantingut fins al descans.

En la segona part, sense un clar dominador, ha estat el Ferriolense el que s’ha avançat en un córner mal rebujtat per la defensa del Campos i que la davantera visitant ha aprofitat per enviar al fons de la porteria.

Però el Campos no s’ha vengut abaix i ha començat a atacar cercant l’empat primer, fet que ha aconseguit Toni Vidal amb un gran xut des de fora de l’àrea. Ho ha seguit intentant el Campos per sumar els tres punts però no ha disposat de cap ocasió clara i l’equip visitant tampoc, que ha provocat que s’arribàs al final del partit amb el repartiment de punts.

Un punt per cada equip que realment no serveix pels seus objectius immediats.