Crónica 3ª Div.: Campos 0 – 1 Mallorca «B»

Resultat Injust

El trío arbitral con los capitanes

Alineaciones:

Campos: Antonio Mas, Antonio Roig, Nicolas Mercadal, Guillermo Petricorena, Juan Carlos Mesquida, David Mateu, Antoni Bonet, Andreu Pont, Antoni M Servera, Juan J Silva y Cristian Tomas.

Sustituciones: Francisco J. Diego por Andreu Pont min. 61, Antonio Barcelo por Antonio Servera min. 68, Adrian E Colombo por Nicolás Mercadal min. 74

Mallorca «B»: Angel P Sanchez, Gabriel Company, Gabriel Izquier, Charlie Took, Francisco Gari, Kenechukwu Uchenwa, Sergio Cortes, Jordi Ramis, Cedric O Omoigui, Brandon Thomas y Hector Escrich.

Sustituciones: Marc Orell por Kenechukwu Uchenwa min. 55, Enrique Boula por Cedric I. min. 80, Jaime Vidal por Charlie Took min. 45

Gol: 0-1 Cedric min. 60

Árbitro: Pedro Bernardo Bermudez Balbin. asistido por Jose Maria Santiago Vicente y Daniel Mercadal Stevenson.

Tarjetas: amarillas para el Campos a Antonio Roig min. 23, Cristian Tomas min. 49 y para el Mallorca B a Gabriel Company min. 34, Sergio Cortes min. 63, Ángel Sánchez min. 89.

Comentario:

Partit disputat aquest dematí al municipal de Campos entre el líder, Mallorca B, i l’equip local i que ha acabat amb victòria visitant.

Gran partit el que han fet avui els homes de Joan Mas i que només, l’anomenada sort dels campions, ha permès que el Mallorca es fes amb els tres punts. Pràcticament en l’única ocasió de la que ha gaudit l’equip den Pep Alomar, Cedric ha enviat al fons de la porteria una jugada de contraatac molt ben feta.

L’equip campaner ha sortit molt ben posicionat i poc a poc ha anat imposant el seu estil de joc i jugant a la contra, ha disposat d’ocasions per avançar-se en el marcador, sobretot una de Servera, que aprofitant un malentès entre el porter Àngel i la seva defensa, ha estat a punt de marcar l’un a zero.

A la segona part, el partit ha seguit igual i Toni Bonet, ha tengut tres ocasions seguides per marcar, però les dues primeres les ha aturades el porter visitant i la tercera l’ha treta la defensa del Mallorca quan la pilota ja entrava.

I quan es duia jugat un quart d’hora de la segona part ha arribat la jugada que ha marcat el resultat final. D’una treta de fora de banda aprop del córner visitant ha arribat una contra que ha culminat Cedric davant Toni Mas i que al final ha suposat que el líder sumàs tres punts més al seu casiller.

Després el Campos ho ha seguit intentant amb xuts de Kiko Diego, Silva i altres però no hi ha hagut manera de marcar l’empat i sumar un punt com a mínim, que era ben merescut per l’equip campaner.

Dir que el partit ha estat trasmès per IB3 i que hi ha hagut una bona entrada i que el Club Esportiu Campos acabarà aquest any jugant divendres que ve a les 20.30 hores a na Capellera.

Aprofitam aquesta darrera crònica de l’any per desitjar unes bones festes a tot el futbol balear i que l’any que ve sigui millor que aquest. Molts d’anys!


Biel Sastre para Fútbol Balear.
Fotos de Ana Serrano y O. Riera para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.