Crónica 2ª División B: At. Baleares 0-1 Nastic de Tarragona

El Nàstic aconsegueix la tercera victòria consecutiva (0-1)

Aaron Bueno ha acabat decantant el partit del costat dels granes // gimnasticdetarragona.com

Fitxa Tècnica

CD Atlètic Balears: Bonis, Sastre, Del Castillo, Xavi Molina, Guillen, Sanchez, Samuel, Cristian, Femi, Pandiani i Agudo.

Gminàstic de Tarragona SAD: Rubén Pérez, Benito, Xisco, Viale, Fran, De Lerma, Bezares, Haro, Aarón Bueno, Marcos i Perera.

Gols: 0-1, Aaron Bueno (83’).

Àrbitre: Gabriel Lozano Reina (comitè murcià).

Incidències: partit de la 31a jornada de lliga de Segona Divisió B grup III disputat a l’Estadi Balear.

Comentari:

El Nàstic sembla decidit a posar les coses molt difícils als equips de dalt de la classificació i segueix posant en dubte tots aquells que el donaven per mort. Feia més de quatre anys que els granes no aconseguien una ratxa de tres victòries consecutives (des de gener del 2009, amb César Ferrando a la banqueta) i per fi s’ha trencat aquesta estadística quan millor està l’equip: Binissalem, Mallorca B i avui l’Atlètic Balears han patit aquest bon estat de forma dels homes de Javi Salamero.

De totes maneres, el partit no ha estat tan fàcil com els últims dos. Els granes han hagut de patir fins al final. Sobretot quan l’àrbitre ha decidit expulsar, al minut 71, Bezares per una acció dubtosa. Tot i així, els granes, amb un home menys, ho han seguit intentant fins que una acció d’atac dels tarragonins ha acabat en penal. Aaron Bueno ha estat l’encarregat de transformar la pena màxima, però l’equip ha hagut de patir fins al final per acabar d’assegurar els tres punts.

En declaracions als companys de Tarragona Ràdio, Salamero ha dit la frase del dia: “anem a convèncer als indecisos. Que ningú ens doni per finiquitats”. El Nàstic ja és setè a la classificació i segueix en un estat de forma esplèndid que li permet guanyar partits que en altres condicions perdria. L’objectiu serà mantenir aquesta dinàmica i, a final de temporada, mirar la classificació i saber si s’ha complert l’objectiu.

Lajornada.cat

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.