Crónica 3ª Div.: Santanyi 6 – 0 Ferreries

Santanyi: Linares (c), Mario, Simón, Camacho, Nico, Picó, Ganea, Nando, Kiko, Migue Reynés, Óscar Torres

Substitucions: Barceló per Migue Reynés (min. 45), Xino per Óscar Torres (min. 62), Nacho per Nico (min. 72)

Ferreries: Moll, Albert, Seguí, Toni Pons, Rodri, Xavi, Raúl (c), Fabri, Chiqui, Iván, López

Substitucions: Borja per Chiqui (min. 68), Verdú per Albert (min. 80), Caballo per López (min. 80)

Goles: 1 – 0 Kiko (min. 16), 2 – 0 Ganea (min. 34), 3 – 0 Barceló (min. 47), 4 – 0 Kiko (min. 56), 5 – 0 Nacho (min. 79), 6 – 0 Nando (min. 89)

Árbitro: Miguel Enrique Candel Cabrera.

Tarjetas: Grogues per Chiqui, Borja, i Verdú del Ferreries.

Comentari:

Capvespre perfecte per jugar un partit de futbol, on el Santanyí, ha passat per damunt un Ferreries que, amb molta diferència, ha estat l’equip més fluix de tots els que han visitat el camp del Santanyí aquesta temporada.

Al minut 16, Kiko encetava el festival de gols, després de rematar un pase de Ganea. El propi Ganea, al 47, feia el segon en una jugada on després de quedar tot sol a l’àrea i driblar al porter Moll, enviava la pilota al fons de la xarxa.

Amb el 2 – 0, s’arribava al descans, amb la impressió, de que el resultat era curt pel futbol que havien fet els dos equips.

A la segona part, entrava Barceló per MIgue Reynés, i als dos minuts, en una jugada magistral per la banda dreta, marcava el 3 – 0. La seva entrada al camp a la represa, ha fet que el Santanyí creés molt perill per la banda dreta, i el vilafranquer i Mario, han fet anar una bona estona de bòlit als visitants. En una altre jugada d’atac santanyiner, Ganea aconseguia controlar una pilota que tothom donava per perduda al límit de la ratlla de fons, i amb una passada excel.lent, posava el quart en safata a Kiko, que només va haver d’empènyer l’esfèrica al fons de la xarxa. En el 72, entrava Nacho per Nico, i set minuts li varen bastar, per marcar de cap el 5 – 0. I quan pareixia que amb la maneta s’arribaria al final del partit, a falta d’un minut, una falta a la frontal de l’àrea, feia que Nando pugés el definitiu 6 – 0 al marcador.

Contundent victòria del Santanyí, que lluitarà fins al final, per poder jugar la lligueta d’ascens.