Notícies CE Manacor

TERCERA DIVISIÓ

El primer equip del club va perdre a casa davant el Mallorca per 0 a 4.

L’entrenador Joan Mayordomo comenta que “Sabiem que seria un partit complicat on el Mallorca vendria amb tot per intentar fer segon classificat de lliga i així va ser. A part de ser dificil per tot això, teniem moltes baixes amb lesions i targetes i vam intentar jugar amb un sistema nou i fer front però a pesar de no fer un mal joc, no ens va bastar. La segona part vam canviar un poc amb gent nova i vam inclininar un poc el partit cap a la seva porteria a pesar d’anar perdent i vam tenir opcions però no va ser així, ara, la feina va ser bona sobre tot d’intensitat. En lines generals sap greu perdre un partit així i tan abultat però no ens atura per res amb el que ens ve per davant. Donar l’enhorabona als dos. També estic content de que Miquel Fiol i Gerard Alborch, juvenils del club, haguin pogut debutar a la categoria en aquests dos darrers partits.«

A més, cos tècnic, jugadors i directiva volen fer una crida a tots els manacorins i manacorines per a que venguin a la primera eliminatòria del play off d’ascens a 2RFEF. Vos esperam a tots/es al partit el proper dissabte 18 de maig a les 19.15h a Na Capellera contra el RCD Mallorca B, serà el partit d’anada i el tenim a casa, vine de vermell a animar a l’equip, volem que sigueu el jugador nº12!

Fotografíes: https://we.tl/t-4LOMAM82wY

JUVENIL NACIONAL

El Juvenil Nacional va guanyar per 4 a 2 el seu darrer partit a lliga davant el La Salle A amb gols de Xavi, Saad, Isaac i Pere Vidal.

L’entrenador Andrés Vázquez comenta que «Victoria por 4 a 2 que nos permite terminar la temporada como tercer clasificado. El Manacor fue superior durante la primera parte y se marchó al descanso con ventaja de 3 a 0. Durante la segunda parte, La Salle se hizo con el control del juego y estuvo cerca de empatar el partido hasta que Pere Vidal hizo el definitivo 4 a 2 en el descuento».

El nostre Juvenil Nacional despedeix la temporada i ho fa en la tercera posició de la classificació.

FEMENÍ

El Femení Autonòmica va perdre a casa per 1-6.

L’entrenador Miki Lastra comenta que «Creo que el resultado no es justo a lo que hubo en el campo ni se jugó aunque jugáramos contra las primeras clasificadas, a las que damos la enhorabuena, pero el resultado es muy abultado para el juego que hubo. Planteamos bien el partido, jugamos al tu a tu y a las contras fue donde nos hicieron más daño, pero me mantengo en que el resultado no refleja el como se jugó el partido. Muy contento igualmente por la dinámica que tiene el equipo de competir y a seguir a por los tres que nos quedan. Triste por la derrota contundente pero contento por el cambio que ha dado el equipo «.

El pròxim partit de lliga es jugarà a fora de casa dissabte 18 a les 17.00h contra el Independiente A.

CADET PREFERENT

El nostre #CadetPreferent ha guanyat i es proclama CAMPIONS DE LLIGA ‼️⚽️ i això vol dir… que som de LLIGA AUTONÒMICA 😍

Enhorabona a tots i al cos tècnic 👏

Fotografíes: https://we.tl/t-Qpn8LxVbKp

PEDRERA

Fotografíes de la pedrera: https://we.tl/t-pwCf13BI7M

BUFANDA CENTENARI C.E. MANACOR

No facis darrer i compra la bufanda del centenari del Club Esportiu Manacor. Podràs adquirir-la a l’oficina del club o a les taquilles abans dels partits de Na Capellera.

FES-TE SOCI

El Club Esportiu Manacor segueix amb la campanya d’abonats per la temporada 2023-2024 baix el lema #SentimentManacori.

A qualsevol partit a casa et podràs fer soci o sòcia del club. I sino, durant els horaris d’oficina que son: dilluns, dimarts i dijous de 17:30h a 19:30h

– Soci General

50 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

– Soci Junior (18-25 anys)

35 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

– Soci Veterans (+65 anys)

35 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

– Soci Or

100 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

CD Manacor

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.