Crónica 3ª Div: Santanyi 2-0 Peña Deportiva

Santanyí: Linares (c), Raúl, Simón, Mario, Nico, Lucho, Ganea, Nando, Migue Reynés, Nacho, Oscar Torres

Substitucions: Barceló per Oscar Torres (min. 30), Tomeu per Ganea (min. 79), Wash per Migue Reynés (min. 87)

Penya Deportiva: Moro, Oski, Berto, Martínez, Fofi, Cruz, Casañ (c), Pando, Piru, Pepe Bernal, Edu.

Substitucions: Fernández per Fofi (min. 47), Julio César per Cruz (min. 58), Bauti per Berto (min. 68)

Gols: 1 – 0 Ganea (min. 17), 2 – 0 Nacho (min. 56)

Arbitre: Juan José Ferrer Perelló. Correcte, va treure grogues a Raúl, Mario, Migue Reynés i Nacho del Santanyí, j a Berto, Martínez, Fofi i Edu del Penya.

Comentari:

Magnífic resultat per a les aspiracions del Santanyí, que escala posicions de manera espectacular en els últims partits disputats.

La primera part va començar amb un Penya tirat a l’atac, que als 6 minuts ja havia tingut dues clares ocasions de avançar-se al marcador.

La primera d’Edu, amb un potent xut que va parar Linares sense problema, i una altra de Piru que va sortir fora per molt poc. El Santanyí es va posar les piles i va començar a dominar, poc després del quart d’hora, en una jugada a l’àrea visitant, l’àrbitre va assenyalar penal per una entrada de Berto sobre Óscar Torres, que Ganea, s’encarregaria de transformar per pujar l’1 – 0 al marcador.

Als dos minuts, una altra jugada de perill, aquesta en l’àrea local, acabaria amb targeta groga per al visitant Edu, per simular una caiguda.

No va crear molts de problemes el conjunt visitant, mentre que el Santanyí es trobava còmode al camp amb el marcador al seu favor.

Al minut 30, Óscar Torres va haver de ser substituït per Barceló, després de patir una forta entrada.

La segona meitat, va començar també amb ocasions del Santanyí, que als pocs minuts va tenir el 2 – 0 molt a prop després d’una jugada en que Ganea no va tenir sort en la rematada.

Però el segon no es va torbar gaire a arribar, i va ser al minut 56, després d’una pilota rebujada pel porter visitant, que Nacho, va saber aprofitar per marcar un autèntic golàs.

A partir d’aquí, clar domini del Santanyí, que va tenir un parell d’ocasions més per ampliar el marcador. El Penya, per la seva banda, ho va intentar en diversos contraatacs, però la defensa local i el porter Linares, van estar molt encertats en tot moment.

Amb aquesta victòria, els jugadors de Joan Mas, es reafirmen com un equip seriós, compacte i molt a tenir en compte aquesta temporada.