Crónica Infantil 2ª Reg. (Gr. C): Poblenç Atº D.P. 3-1 Platges de Calvia

el árbitro con los capitanes

Poblense: Gabriel Femenias, Antoni Ferrer (Bernat Cantallops min. 55), Rafael Balle, Rafel Reynes, Francesc Bennasar, Francesc Serra, Pere A Dupuy, Pedro Corro (Mateo Morey min. 31), Francisco Javier Ramírez ( Joan Mir min. 57), Francisco López (Miquel Serra min.60) , Pere M. Soler (Marc Llull min. 54).

Platges de Calvia: Jeff Jaafar, Erik Blázquez, alejandro Martínez, Blaine Thomas Daviles, Juan Sánchez, Raúl Lahoz, Rafael Lucena, Roberto Ruíz (Daniel Blázquer min. 53), Nico Bertorelli, Bruno Muñoz, Guillermo Ruíz (Rubén Iglesias min. 67).

Goles: 1-0 Francisco Ramírez min. 3, 2-0 Francisco López min. 17, 3-0 Francesc Bennasar min. 31, 3-1 Erik Blázquez min. 57.

Árbitro: Joan Prats Martí.

Tarjetas: por el Poblense amarilla a Pere Soler y por el Platges de Calvia a Raúl Lahoz y Erik Blazquez.

Als tres minuts de començar en Peque avança el Poblenç . No podia començar millor el partit pels locals. El Poblenç aplica una gran pressió a la sortida dels visitants, els davanters poblers eviten que el Platges pugui sortir amb la pilota controlada. Si el Platges aconsegueix superar la primera línia poblera es troba amb la mitja i aquesta ja no l’aconsegueixen superar. La feina física dels poblers és inmensa .

Als quinze minuts s’interna Dupuy , centra dins l’àrea, Corró a tres metres de la porteria xuta fortament cap al cos del porter. No passa un minut quan en Xavi llança esplèndidament una una falta directa i entra la pilota per l’esquadra dreta del porter.

Sis minuts més tard Bennsàssar tira al pal i el porter treu in extremis una pilota que entrava dins la porteria.

Els visitants estan angoixats per la pressió local i són incapaços de superar el mig camp

Als trenta minuts una internada de Dupuy dins l’àrea només pot ser aturada impactant a la cama de suport (com es veu a les fotografies) quan intenta fer el canvi de ritme. Incomprensiblement l’àrbitre no ho considera, pita fora de banda a favor del Poblenç, treu fora el Poblenç, es fa falta sobre en Bennàssar , treu ràpidament el Poblenç (com un còrner curt) , la rep en Bennàssar que sense aturar-la la fica dins la porteria calvianera.

La segona part no és tan intensa, no cal mantenir tanta intensitat, els visitants s’estiren un poc més però molt tímidament.

Una cessió al porter local, aparentment sense cap perill acaba amb falta per tocar-la amb la ma . Ràpidament el Platges treu la falta i marca sense que el porter estigués reincorporat a la porteria.

Aquí s’esperava una reacció visitant, però aquesta no arriba, semblen cansats i com si no es vessin en cos de remuntar el partit. Les indicacions del tècnic visitant , sempre tranquil i educat, no fan pensar en un pla B. Intenten els visitants tocar la pilota i no llençar-se a un atac desesperat, però això no funciona avui.Els locals molt motivats es dupliquen per tot i fan estèril cap atac visitant.

Una altra clara obstrucció del porter local damunt en Marc Llull no es considerada com pena màxima. Si qualcú es mereix tornar a marcar, és l’equip pobler.

Al final contundent victòria del Poblenç. En Toni Cladera ha fet una gran lectura del partit, i els seus jugadors han sigut uns gran intèrprets . El Platges s’ha vist desbordat per un plantejament que els ha fets orfes de pilota i per tant de joc.

Felicitar a tothom pel gran partit de futbol viscut a Sa Pobla.