Crónica 3ª Div.: Santanyi 4 – 3 Penya Arrabal

Santanyi: Antonio Mas, Alain Garcia, Vicente Llamas, Adrian Aneas, Andres A Nicolau, Miguel Pico, Sergio Nevado, Juan Amengual, Nicolas Rubio, Manuel Rueda y Simon Noves.

Sustituciones: Fernando Garcia por Juan Amengual (min.63), Ivan Garcia por Sergio Nevado (min.67) y Jaume Barcelo por Nicolas Rubio (min.89)

Penya Arrabal: Juan Vich, Samuel Fernandez, Donato Cendros, Ricard G Vila, Francisco J Puigserver, Javier Herraiz, Emilio J Mauro, Eladio Suarez, Mauricio Makhoul, Alejandro Casas y Daniel Cano.

Sustituciones: Rafael Guillem por Emilio J Mauro (min.56), Javier L Lirola por Javier Herraiz (min.56) y Santiago Sastre por Mauricio Makhoul (min.89)

Goles: 1-0 Manuel Rueda (min 22), 2-0 Nicolas Rubio (min 34), 2-1 Donato Cendros (min 35), 3-1 Sergio Nevado (min 39), 4-1 Nicolas Rubio (min 46), 4-2 Juan Vich (min 55) y 4-3 Rafael Guillem (min 66)

Árbitro: Carlos Rodríguez Quintero. asistido por Moisés Martínez Mayol y Marcos García Del Sol. Mala actuación.  si volia passar desapercebut durant el partit, ho va aconseguir, encara que va ser gràcies al color de la seva samarreta, que el feia indistingible dels altres jugadors de la Penya. Perquè després mirin tan prim amb els colors de les samarretes dels porters.

Tarjetas: Alain Garcia (amarilla, min 32) y Alain Garcia (amarilla, min 52) para el Santanyi. Emilio J Mauro (amarilla, min 53), Alejandro Casas (amarilla, min 59), Santiago Sastre (amarilla, min 77), Borja Fernandez (amarilla, min 90) y Rafael Guillem (amarilla, min 90) para el Penya Arrabal.

Partit de gols i emoció, sobretot a l’hora de distingir l’àrbitre de la resta dels jugadors ciutadans, però també per veure si els tres punts es quedarien a Santanyí.

La primera part va començar amb un teva meva per part dels dos equips, encara que les ocasions més clares les va tenir el Santanyí, en el minut 22 i després de dues oportunitats clares, Rueda quedà sol en la frontal de l’àrea i bat el porter Cano d’un fort xut, i converteix l’un a zero.

En el 34, Nico en una gran jugada personal dins l’àrea, creua una pilota davant el porter que acaba a la xarxa. Pujava així el dos a zero.

Una de les poques ocasions de perill de la Penya a la primera meitat, acabà en el dos a un, quan Donato, col.locà un mil.limètric xut al pal esquerre de Toni Mas, que fa inútil l’estirada del porter calongí del Santanyí.

Però en només quatre minuts, una magistral jugada del centre del camp del Santanyí, acaba amb una sensacional passada d’Amengual a Nevado, que bat a Cano per dalt. Era el tres a un, resultat amb què s’arribaria al descans, encara que no abans d’un xut de Javi Herrainz que va fer que Toni Mas es lluís enviant la pilota a córner per sobre de la seva porteria.

La segona part va començar amb una fallada de la defensa de la Penya que va saber aprofitar molt bé Nico, transformant el quatre a un.

Però l’expulsió d’Alain en el minut 50, va fer que els locals haguessin de jugar gairebé tota la segona meitat amb deu jugadors, el que va fer sense cap dubte que la Penya es creixés i dominés una mica més. Al 56 ‘, Vich remata de cap un córner que convertia el quatre a dos, i deu minuts més tard, Peke, que havia entrat en la segona meitat, s’escapà de la defensa local i bat Toni Mas amb una vaselina, convertint el quatre a tres. Durant aquests minuts, la Penya es trobava a gust al camp, i creava perill en l’àrea del Santanyí. L’entrada de Nando va fer que els locals aguantessin una mica més la pilota amunt, encara que els visitants van tenir dues ocasions més per marcar, una al 71 ‘quan Toni Mas i el travesser van treure una pilota enverinada de Puche, i una més en una magistral aturada del porter del Santanyí davant Ricky.

Al final els punts es van quedar a casa del Santanyí, en un partit disputat i entretingut tant per l’afició local, com per als aficionats de la Penya que es van desplaçar fins a Santanyí. Per cert, guapíssimes i simpatiquíssimes les seguidores de la Penya, a les quals envio un petó des d’aquí.