Crónica Cadete: Olimpic 2-4 Pla de Na Tesa

Olimpic: Matamalas, Canaves, Bassa, Quintana, Mascaró, Muntaner, Serra, Riutort, Pastor, Maimó i Riera.

També jugaren: Vadell, P. Miquel, Soler, Rosselló i Fullana.

Pla de Na Tesa: Piña, Bordoy, Alfaro, Palma, Abrahan, Riera, Fuster, Dominguez, Rincon, Solano i Balaguer.

També jugaren: Plaza, Vallespir, Planas, Garcia i Fernandez.

Gols: 0-1 min. 5 Rincon, 0-2 min. 8 Solano, 1-2 min. 20 Riutort, 1-3 min. 25 Dominguez, 1-4 min. 36 Rincon, 2-4 min. 79 Muntaner.

Arbitre: Sebastian Pascual, en la seva línia.

Targetes grogues: Serra i Canaves per a l’Olimpic i Bordoy, Garcia i Abrahan per al Pla de Na Tesa.

Targetes vermelles: no n’hi va haver.

Comentari:

L’Olimpic ha sortit ben dormit al partit i al minut 8 ja perdia per dos gols de diferència, gols que han arribat en errades defensives. El Pla molt ben col.locat al camp ha dominat els primers minuts i no ha deixat jugar als locals. Al minut 20, en un penal els locals han aconseguit acursar diferències i pareixia que se veuria un altre partit. Però, res més lluny de la realitat, el Pla s’ha tornat fer amb el control del partit i han aconseguit dos gols més a la primera part que han deixat sentenciat el partit.

A la segona part, els locals han sortit amb més ganes i han aconseguit igualar el joc, han arribat un parell de vegades a la porteria contrària però no han reduit la diferència fins al final. L’equip visitant s’ha dedicat a aturar les embestides dels locals i a sortir al contraatac. Al final, victòria merescuda del Pla de Na Tesa.