VICTÒRIA BALSÀMICA DEL SANTANYÍ

ALINEACIONS:

Santanyí: Alcover, Tomeu, Manresa, Pomar, Picó, Amengual (Donato, min 73), Bordoy, Nando, Nico, Rueda (Yahir min 88), O. Torres (O. Torres, min 61).

Mercadal: Cristian, Sam, Gai, Oscar, Nene, Miki (Toni, min 46), Alberto, Igor, Chema (Biel min 85), David (Chupi min 61), Lacueva.

GOLS: 1 – 0 Min. 32: Nico. 2 – 0 Min. 65: Manresa. 3 – 0 Min. 83: Nevado. 4 – 0 Min. 87: Nevado.

ÀRBITRE: Nadal Riera, ajudat a les bandes per García del Sol i Coll Pérez. Correcta actuació amb algunes errades dels liniers en els fores de joc.

Tagetes: Ha amonestat amb tarja groga a n’Oscar Torres del Santanyí i a n’en David del Mercadal.

COMENTARI:

Partit dominat pel Santanyí encara que la primera part ha estat marcada pels nervis i l’ansietat de tantes jornades sense tastar la victòria. Al minut 32 el davanter de l’equip local Nico ha encetat el marcador minuts després que en Rueda ja havia avisat del mal que podia fer aquest equip amb un fort xut que ha estavellat la pilota al travesser. Amb l’1 a 0 s’ha arribat al final del primer temps i a la segona part, ja amb més tranquil·litat i bon joc han anat arribant els gols. Al minut 66 en Manresa ha pogut lluir-se amb un bon xut que ha enviat la pilota al fons de la xarxa. Més tard, al minut 83, en Nevado ha sabut aprofitar bé una errada del porter rival i ha pujat el 3 a 0 al marcador. I al minut 87 el mateix Nevado tengut de nou l’encert davant la porteria després d’una molt bona jugada de Nando sentenciant definitivament el partit amb un 4 a 0.

Un Santanyí ben ordenat en defensa, amb molta i bona feina enmig del camp i amb la davantera més efectiva ha demostrat avui que la lluita incansable davant totes les adversitats, tard o d’hora, arriba a donar el seu fruit. Avui toca felicitar Miquel Àngel Tomàs, al seu equip tècnic i a tots els seus homes per ensenyar-nos que no se pot defallir quan les coses se’ns giren d’esquena.