Crónica Alevin: Sollerense 4-1 Sp. Ciutat de Palma

Sollerense: Salva, Damià, Frau, Tomás, Aitor, Lluc, Pons, Sergi, Jordi, Tovar, Yeste. Banqueta: Bresas, Ramon, Frontera, Michael i Joan Carles. Entrenador: Jesús Brugos

Sp.Ciutat Palma: Isidro, Rafel, Gabriel, Iñaki, Miguel, Ferrari, Millan, Alejandro, Victor, Marina i Pau. Banqueta: David, Ricardo, Maestre i Margarita. Entrenador: Elias Gil

Arbitre: Ferretjans Arrom ( sense complicacions)

Crónica:

Partit entretengut el que han disputat els 2 equips a les instalacions de C’an Maiol. Ha començat molt fort el Sollerense, després d’estar gairebe 1 mes sense jugar degut a les vacances de Nadal i al descans a la competició, es notava que els jugadors tenien fam de pilota. El primer gol no ha tardat en arribar, al minut 6 en Yeste entra per banda esquerra i el seu centre es rematat en el segon pal per en Tovar, pocs minuts més tard era en Pons es que rematava a porta després d’una passada d’en Sergi però el seu tir no possava en complicacions al porter palmesà, al minut 17 de nou per banda esquerra una jugada molt semblant al primer gol no es rematada per en Pons per molt poc.. A poc a poc el Sporting començava a ficar-se al partit i en Pau era un mal son per la defensa sollerica, la seva ocasió més clara ha arribat al minut 23 quan el seu tir dins l’àrea es aturat per un ben col.locat Salva., però de nou eren els sollerics es que marcaven, era el minut 26 i en Jordi remata dins l’àrea petita una treta de corner. Amb aquest resultat s’arribaria al descans.

A la segona part els equips han sortit a per el partit i el Sporting ha aconseguit acurçar distancies quan en Pau marcava un penal comes per en Damià damunt ell mateix, aquest fet ha intensificat l’emoció del partit i les ocasions s’han succeit per part d’un Sollerense que no es volia deixar empatar el partit, un minut més tard al 8 n’Aitor rematava de cap una treta de corner per damunt el travesser i al 11 en Jaume marcava amb un tir per damunt el porter. Els palmesans de nou han tengut una bona oportunitat per acurçar distancies però la pilota s’ha passetjat per davant la porteria sense trobar rematador.

D’aquí fins les acaballes del partit el Sollerense ha gaudit de bones i clares ocasions, al minut 20 en Yeste després d’una gran jugada seva estavellava la pilota a la fusta, al 25 en Jaume fa una gran jugada i pasa la pilota a n’en Yeste que tot sol marca el 4-1 i per acabar una gran jugada d’en Yeste per banda esquerra acaba amb una centrada a n’en Jaume que tot sol davant el porter la tira a fora.

En resum resultat just a un bon partit a on s’ha de destacar la deportivitat d’ambdos conjunts i de les aficions.

Per acabar de nou donar l’enhorabona a la FFIB ja que el comité d’apelació ha desestimat de nou l’apelació del Sollerense per el partit enfront de l’Alcudia, està clar que no volen reconeixer el seu error i el volen fer pagar a nins de 10 i 11 anys. Seguirem lluitant per ells i ara toca reclamar al Comité Balear de disciplina deportiva i seguirem fins arribar a la darrera instancia deportiva.