L’Atlètic Balears – Terol diumenge en el “Total esport” d’IB3 TV

L’Atlètic Balears – Terol diumenge en el “Total esport” d’IB3 TV

Diumenge en el Total esport d’IB3 Televisió es podrà gaudir de la retransmissió del partit del millor equip de Segona Divisió B, Atlètic Balears, que s’enfrontarà al Terol a l’Estadi Balear a partir de les 12.00 h.

Després del conveni signat entre IB3 i l’Atlètic Balears, aquest divendres, la cadena autonòmica balear oferirà tots els partits del club a llarg dela Lligacom els partits del play off d’ascens ala Lligade Segona Divisió A.

Narrarà el partit de la jornada 17, Pere Guasp, amb el comentaris de Raúl Pareja i tots els detalls a peu de gespa, Juan Antoni Peña. El partit també es podrà escoltar en directe per IB3 Ràdio i seguir per www.ib3noticies.com.

L’Atlètic Balears s’ha convertit en el millor equip professional d’Espanya, que acumula major puntuació en Primera, Segona A i Segona Divisió B. El conjunt que dirigeix Gustavo Siviero és el millor dels 80 equips dels quatre grups de Segona Divisió B, com també té la millor estadística com a visitant. La setmana passada i contra tot pronòstic el Dènia va tallar la ratxa triomfal del club amb cinc victòries consecutives, però va aconseguir un punt del seu empat.

Per la seva banda, el Terol s’enfronta a un partit complicat, davant el millor equip de la primera volta del campionat. Amb un únic partit perdut, els insulars sumen ja 37 punts, a 5 del segon (L’Hospitalet), i a 9 del quart classificat (Reus), darrer lloc que dóna accés a la lligueta d’ascens. El C.D. Terol intentarà aconseguir el seu primer triomf com a visitant.

A més, en el Total esport, presentat per Cristina Roig, que comença a les 11.30 h, se farà un seguiment de les darreres notícies del millor de l’esport balear.

IB3noticies.com

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.