Vine a l’Estadi Balear

El domingo a las 12 todos al Estadio Balear
El domingo a las 12 todos al Estadio Balear

Ha arribat el moment de la veritat. Tots aquells que som socis o simpatitzants de l’Atlètic Balears o, senzillament, tots aquells a qui ens agrada el futbol en el seu estat mes pur, tenim una cita el proper diumenge dia 16 de Maig a les 12 del migdia a l’Estadi Balear.

Vol esser aquesta una cridada dirigida especialment a tota aquella gent que recorda quan, de petit, els seus pares o predins el duian a veure jugar el “Baleares”, el Club creat per molts homes i dones provinents de capes socials ben humils, que durant molts anys ha estat esperant el moment de retornar, i quedar, a una categoria que per història, per afició i per orgull l’hi pertoca de totes totes.

Fa ara dos anys aconseguirem pujar a la segona B del futbol espanyol, però una deficient planificació de la temporada va impedir la continuitat a la categoría. Idò bé, l’història ens dona una segona oportunitat i no la podem deixar passar.

Però la primera passa l’hem de donar diumenge que vé tots plegats a l’Estadi. Hem de fer que els nostres jugadors es sentin recolçats per milers de “balearicos”, com a aquells temps del mític Son Canals, o com els primers anys, i ja en fa cinquanta, del magestuos Estadi Balear.

Aquells menuts de a les hores s’han fet grans, és ben probable que quasi tots tenguin fills, fins i tot nets, però n’estic ben segur que la flama d’aquest històric Club va prendre en ells i es manté viva a un reconet dels seus cors. Veniu tots diumenge a ca vostra, a l’Estadi Balear. Ha arribat l’hora de fer costat al vostre equip de sempre, ara mes que mai.

At. Baleares

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.