Calderé: ‘Sinó marques, no et mereixes passar’

Calderé, abans del partit matant els nervis amb un caramel. El CF Reus s'ha quedat en el camí de l'ascens cap a Segona B
Calderé, abans del partit matant els nervis amb un caramel. El CF Reus s'ha quedat en el camí de l'ascens cap a Segona B

El tècnic del CF Reus s’ha mostrat molt decebut per l’eliminació del CF Reus a les primeres de canvi i ha deixat entreveure el seu adéu.

L’entrenador del CF Reus, Ramon Maria Calderé, era una de les cares de la decepció que hi havia al club després de l’eliminació davant el Binissalem. Calderé ha reconegut el poc encert dels seus homes en aquesta eliminatòria, tot i que ha volgut defensar a la plantilla per la magnífica temporada realitzada. A més, el tècnic roig-i-negre ha deixat entreveure el seu adéu com a entrenador del conjunt reusenc.

S’ha acabat tot…
S’ha acabat per a tots. Ha estat decebedor, perquè no m’esperava aquest resultat. És el que menys m’esperava. Podria pensar en un empat a gols, però mai sense gols, perquè teníem capacitat ofensiva.

El CF Reus ha caigut en el joc que ells volien?
Hem jugat amb masses pilotes altes i sabent que ells tenien gent alta. Ho hem rectificat a la segona part i pensava que vindria el gol i posaria les coses al seu lloc. En els primers 20 minuts de la segona pensava que marcaríem. Hem entrat per bandes, però no hem tingut rematades. Ells s’han sentit còmodes i han aconseguit el que volien.

Un equip que no marca en 180 minuts, no mereix passar, no?
És increïble que no haguéssim estat capaços de marcar en dos partits. Han estat encontres estranys, però el futbol és així, poden passar aquest tipus de cosa. I sí, un equip que no marca en tot aquest temps no es mereix passar.

Aquest resultat embruta la temporada?
No m’esperava caure en la primera eliminatòria. Caient en la última hagués estat excel•lent, però ara no ho és. Tot el treball de deu mesos no ha servit per a res i ja sabíem que no hi havia marge d’error. No és just aquest play-off, perquè durant la temporada hem estat sensacionals, però aquí no. Et quedes molt decebut i, fins i tot, més que la temporada passada.

Et veus amb forces de continuar un any més?
No puc interposar els interessos personals. La cosa més normal i natural serà que les coses segueixin endavant. Tant el club com Calderé tiraran pels seus propis camins. Sinó aconsegueixes els objectius finals has de deixar pas a altres entrenadors, com per exemple el Santi Castillejo o altres de la zona.

Què ha faltat per passar?
Avui ha faltat el gol. La temporada passada van ser errors puntuals, però tot i això no crec en la sort. La veritat és que les seves contres ens han fet mal i sort del Moragón, que ha estat sensacional. També hem de tenir en compte el gol anul•lat de l’Enric Pi en el partit d’anada o el travesser d’avui del Joselu. Ens ha faltat una mica més d’encert. També vull defensar a la plantilla, perquè ara vindran dies fotuts en els que ho passarem malament.

Per la seva banda, el tècnic del Binissalem, Tomeu Pons, s’ha mostrat eufòric per la classificació, ja que «mai ens imaginàvem això, i tant de bo el millor encara hagi de venir. En el partit d’anada, durant els primers deu minuts, vam tremolar, però el futbol té aquestes coses i aquesta eliminatòria s’ha decidit per fases». Pons ha reconegut que si el CF Reus «hagués marcat, nosaltres no haguéssim aguantat la pròrroga, però també és cert que hem tingut ocasions per sentenciar».

REUS24.COM

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.