PB Els Tamarells, comunicació als socis 100/2018; Festa 16è aniversari amb Alfredo Martínez.

Distinció de l’Ajuntament de Santanyí

Amb un centenar d’assistents va tenir lloc l’acte central del 16è aniversari de la PB ElsTamarells, que es va celebrar en el Centre Cívic de Santanyí. La primera part fou un col·loqui amb Alfredo Martínez, cap d’esports d’Onda Cero Barcelona, amb el que repassaren l’actualitat barcelonista i els moments més brillants de les darreres dècades amb profusió audiovisual. Els penyistes gaudiren de poc més d’una hora d’una xerrada molt interessant, en la que en els darrers minuts pogueren fer preguntes al convidat. Participaren en el col·loqui, a més d’Alfredo Martínez, el president de la penya Sebastià Oliver, el soci més antic de Santanyí Pere Ferrer, i Antoni Matas, regidor de l’Ajuntament, que va tancar l’acte entregant un detall de pedra típica de Santanyí a Alfredo Martínez.

  Després de col·loqui, va tenir lloc el sopar de celebració i posterior rifa d’obsequis, viatges, samarretes i altres. La totalitat dels diners recaptats per la rifa seran destinats als afectats per les inundacions de Llevant produïdes el passat 9 d’octubre. 585 euros és la quantitat que s’afegirà a la Trail Solidària que organitzarà la PB Els Tamarells el proper 16 de desembre.

  Es sortejaren 10 viatges amb entrada per anar a veure el partit FC Barcelona – Tottenham Hostpur (11 de desembre), entre tots els socis, i entre els que comprarem rifa un viatge per a dues persones per anar a veure aquest mateix partit. Els afortunats foren: 

–      Soci nº 724 Joan Garau Rosselló (MANACOR)

–      Primer suplent, soci nº 191 Antoni Xamena Muñoz (SANTANYÍ)

–      Segon suplent, soci nº 146 Miquel Vadell Bonet (SANTANYÍ)

  El tall del pastís, el brindis i els parlaments, desitjant llarga vida per la penya barcelonista amb més socis posaren punt i final a un acte familiar i entranyable.

La Junta Directiva

PB Els Tamarells

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es