PB Els Tamarells, la nostra penya a Menorca en l’assemblea de la Federació

.

L’anterior cap de setmana una representació de directius i socis de la nostra penya participà en els actes de l’Assemblea Extraordinària de Penyes, que es celebrà a Menorca organitzada per la Federació de Penyes FCB de les Illes Balears.

   El dissabte matí va tenir lloc l’assemblea en el Casino 17 de gener a Ciutadella, amb la participació de 21 penyes. Un dels punts més destacats fou la nominació dels jugadors Melisa Nicolau, Joan Estella i Miquel Àngel Nadal, com ambaixadors de les penyes barcelonistes balears. Va seguir un dinar de germanor en el Club Nàutic amb un col·loqui de sobretaula on el protagonista fou el jugador del FC Barcelona Joan Estella. Durant el dissabte també va tenir lloc un torneig inter-penyes de futbol-7. I a la nit un sopar de penyistes a Ses Voltes Espai Gastronòmic.

  La jornada de diumenge fou eminentment esportiva, amb un torneig de pàdel entre penyistes, i una ruta senderista pel Camí de Cavalls, en concret des de Sant Tomàs fins a Cala Galdana. Finalitzà el cap de setmana barcelonista amb un dinar de comiat en Es Torrador des Molí.

PB Els Tamarells

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.