Presentación del CE Campos

El presidente del club con representantes de la FFIB

El CE Campos va dur a terme la presentació de tots els seus equips, des del més petits que formen l’escoleta fins el primer equip, que un any més, es troba a la màxima categoria del futbol balear. En total, 14 equips, integrats per l’escoleta, dos prebenjamins, tres benjamins, tres alevins, dos infantils, un cadet, un juvenil i el primer equip.

L’acte va contar amb molta presència de pares i mares i familiars, així com de gent vinculada i que estima al CE Campos. Des del CE Campos volem agrair la presència del Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Campos, Jaume Vidal, així com a Pep Sansó i Joan Barceló, en representació de la Federació de Futbol de les Illes Balears.

Biel Sastre para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es