Crónica Alevines Preferente Mallorca (Gr. A): Atº Baleares 7 – 2 Poblense «B»

Atº Baleares: Iker Colombo, Aran Hernandez, Daniel De Codina, Raul Acedo, Ruben Oliva, Pau Martorell y Ruben Peñarrubia.

Sustituciones: Alejandro Fuenzalida, David Vazquez, Pau Mascaro, Tomeu Gomila y Dennis Pastor

Poblense «B»: Felquin Adrian, Jordi Reynes, Joan Toni, Joan Serra, Adria Canals, Antoni Soler y Bartomeu Crespi.

Sustituciones: Valentin Giaquinto, Miquel Quetglas y Adria Lluis

Goles: 1-0 Aran Hernandez (min 12), 2-0 Pau Mascaro (min 16), 3-0 Ruben Oliva (min 20), 3-1 Joan Toni (min 28), 4-1 Aran Hernandez (min 34), 5-1 Aran Hernandez (min 35), 6-1 Pau Martorell (min 40), 7-1 Ruben Oliva (min 50) y 7-2 Joan Toni (min 57)

Árbitro: Sergio Martin Lopez.

Bon partit el disputat pels dos equips aquest dissabte al Germans Escales. En el primer quart l’Atlètic Balears ha duit la iniciativa del partit tinguent varies ocasions i no ha estat fins al minut 12 on l’equip local s’avançava al marcador. Al segon quart el partit va seguir en la mateixa tònica i l’Atlètic es va posar 3-0, pero poc va durar l’alegria ja que l’equip visitant va aconseguir marcar un gran golàs just al final que li donava emoció al partit.

El tercer quart va ser el millor i més ben jugat per l’equip blanquiblau. Tres jugades ben definides donaven un marge de 6-1 en el marcador i només un quart per disputar. El darrer quart va ser més disputat. L’atlètic començà marcant el 7-1 gràcies a una impecable sortida de pilota i va ser l’equip visitant qui tancà el marcador definitiu amb un 7-2 després d’un gran gol des de fora de l’àrea.