Llucmajor i Alqueria, finalistes del XI Torneig de Sant Roc

La nova batlessa de s’Alqueria Blanca, Inma Sánchez, i la nova presidenta del CE Alqueria, Amparo García, amb el cartell de l’XI Torneig de Sant Roc.

El Llucmajor i l’Alqueria, tots dos equips de II Regional jugaran dia 15 d’agost la final de l’XI Torneig de Futbol Sant Roc que es disputa en el camp de Sa Teulera de s’Alqueria Blanca.

A la primera semifinal el Llucmajor derrotava per 2-0 al s’Horta, amb gols d’Àlex Serra de penal a la primera part i de Mourtala Dieng en el minut 58; els sortarrins jugaren amb deu homes els darrers quinze minuts per expulsió de Javi Julià. A la segona semifinal el Porreres just abans del descans s’avançava 0-1 mitjançant Sebastià Barceló de vaselina. A la represa, Baltasar Rigo de cap en el minut 48 i el mateix jugador en el minut 74 capgirava el marcador; el capità Joan Rigo de penal establia el 3-1 definitiu per l’Alqueria a un quart pel final. A les acaballes Morete errava un altre penal que hagués suposat el quart gol dels amfitrions.

El dissabte 15 d’agost, després del partit s’Horta-Porreres pels 3r i 4t lloc a les 17:45, es jugarà la final Alqueria-Llucmajor a les 20 hores.