Crónica 3ª Div.: Campos 0 – 1 Platges de Calvia

Mal començament d´any

Derrota del Campos ante el Platges de Calvia

Alineaciones:

Campos: Antonio Mas, Antonio Roig, Juan Carlos Mesquida, Guillermo Petricorena, Alberto Cano, David Mateu, Antonio Barcelo, Antonio Vidal, Antoni Bonet, Juan J Silva y Cristian Tomas.

Sustituciones: Nicolas Mercadal por Antonio Barcelo (min.65), Antoni M Servera por Cristian Tomas (min.65) y Jose M Ramis por Antonio Roig (min.80)

Platges de Calvia: Vicente Sabater, Juan J Aguilo, David Escobar, Gabriel L Grille, Samuel Fernandez, Federico M Grille, Miguel Jimenez, Miguel Bestard, Juan A Villalustre, Marcos Priego y Jose L Rodriguez.

Sustituciones: Francisco J Jimenez por Jose L Rodriguez (min.46), Miguel A Bonnin por Marcos Priego (min.57) y German Blazquez por Juan A Villalustre (min.80)

Goles: 0-1 Juan A Villalustre Verano (min 60)

Árbitro: Joan Jose Creus Rodriguez. asistido por Ruben Guzman Ruiz y Juan Antonio Coll Perez.

Tarjetas: Antonio Vidal (roja, min 59) y Antonio Roig (amarilla, min 63) para el Campos. Juan A Villalustre (amarilla, min 57), Samuel Fernandez (amarilla, min 81) y David Escobar (amarilla, min 85) para el Platges de Calvia.

Comentario:

Primer partit de l’any jugat dins Campos que ha acabat en un mal resultat per l’equip campaner, i que en la primera part ha estat molt influenciat pel vent que ha afavorit a l’equip visitant.

Creiem que el resultat no ha estat del tot just, i més, veient com s’ha definit el partit, ja que tot ha succeït en el minut 17 de la segona part, on d’una falta a favor del Campos amb pilota penjada dins l’àrea ha acabat en l’expulsió de Toni Vidal, un poc rigurosa, ja que amb una targeta groga hagués bastat, i de la falta que treu el Platges de Calvià, amb una pilota llarga a la seva devantera, Villa ha aprofitat un mal rebuig i ha acabat marcant l’únic gol del partit.

Després el Campos ha intentat l’empat, i de fet no s’ha notat que jugàs en inferioritat numèrica, però les bones intervencions del porter visitant han frustrat totes les ocasions de què han disposat els davanters locals.

En definitiva, tres punts que s’escapen del Municipal de Campos i que s’han d’intentar recuperar el proper dissabte en la visita al camp del Rafal.

 

Biel Sastre para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.