Crónica Liga Femenina Autonomica: Campos 1 – 3 Algaida

Campos: Catalina Delgado, Vanesa Caballe, Catalina Puig, Maria-antonia Blanco, Claudia Delgado, Melody M Nuñez, Maria Merce Valens, Conny Mayer, Maria Francisca Capo, Noelia Muñoz y Joana M Vidal.

Sustituciones: Marta Huguet por Maria-antonia Blanco (min.46), Sonia Checa por Melody M Nuñez (min.55) y Francisca Vidal por (min.70)

Algaida: Maria M Real, Estefania M Rodriguez, Paulina P Yordanova, Maria Barcelo, Cristina Ximelis, Linner V Garcia, Laura Guillermo, Melodie De Dios, Maria C Colomar, Anais Balduz y Melany Camacho.

Sustituciones: Miriam Sureda por Anais Balduz (min.14), Francisca Almagro por Melany Camacho (min.58), Magdalena Barcelo por Paulina P Yordanova (min.78) y Andrea Grimaldo por Maria C Colomar (min.83)

Goles: 0-1 Linner V Garcia Orobio (min 21), 1-1 Maria M Real Amengual (min 43), 1-2 Linner V Garcia Orobio (min 58) y 1-3 Maria Barcelo (min 77)

Árbitro: Andres Cadiz Guardiola.

Tarjetas: Melany Camacho (amarilla, min 27) para el Algaida.

Partit dur, i molt igualat, el vist ahir al municipal de Campos, entre l’Algaida i el CE Campos.

El primer gol del partit arribà al minut 21, d’un corner que va ser rematat per Linner al segon pal.

Després del gol, el Campos no minvà la intensitat, i va gaudir de diverses oportunitats. Inclús un gol fantasma que no pujà al marcador.

L’empat a 1 arribà al minut 43, per una errada de la portera després d’un llançament de Noe.

El primers minuts de la segona part foren de domini campaner, on es tengueren diverses oportunitats, i d’un possible penal a favor del Campos (no xiulat per l’àrbitre) es passà a l’1-2 de contracop, un gol d’idèntica factura al primer de l’Algaida. Linner rematà sola al segon pal.

Als minuts finals amb un Campos volcat a l’atac per aconseguir la remuntada, Maria del Mar de contracop, aconseguí l’1-3 final.

Aquesta victòria col•loca l’Algaida segon a la classificació per darrere del Son Sardina que aconseguí guanyar per 4-2 a l’Inde. Ambdós equips s’enfrontaran a la propera jornada (A Algaida diumenge 17 a les 17h).

El Campos visitarà el camp del Soledat At. el proper dissabte a les 16h.