Crónica 2ª División B: Llagostera 3-2 At Baleares

Victòria clau en un partit boig (3-2)

El Llagostera comença l’any de la millor manera, amb una victòria contra l’Atlètic Balears.

Alineacions:

UE Llagostera: Wilfred, Barón, Vallho, Óscar, Pi, Pitu (Masó, 86′), Artabe, Álex Moreno, Tarradellas, Nico (Tito, 80′) i Sellarés

Atlètic Balears: Ian Makay, Dani Guillén, Xavi Molina, Castillo, Rojas, David Sánchez, Portilla, Baños (Fragoso, 63′), Roque Mesa (Salava Chamorro, 45′), Cristian i Femi

Àrbitre: Fernández Vidal (col·legi valencià). Ha amonestat amb targeta groga als locals Pi i Barón i als visitants Cristian. Ha expulsat amb doble amonestació al local Óscar i al visitant Xavi Molina

Gols: 1-0 Àlex Moreno, 3′; 2-0 Pi, 18′ (p.); 2-1 Cristian, 19′; 2-2 Xavi Molina, 25′; 3-2 Pitu, 28′

Incidències: Uns 250 espectadors al Municipal de Llagostera

Comentari:

Els Reis han deixat al Llagostera tres punts en un dels partits més animats de la temporada, sobretot a la primera meitat. Gols, expulsions, patiment… el Municipal ha vist una mica de tot en un matx que ha de marcar el camí a seguir en aquest 2013. Els objectius eren retrobar-se amb el gol i refer-se a casa, i tots dos han quedat satisfets. Els d’Oriol Alsina han sabut jugar les seves cartes en un partit ple d’ocasions i han sabut patir als instants finals per sumar una important victòria contra un rival que s’ha reforçat aquests darrers dies.

Els primers 30 minuts han estat una autèntica bogeria amb cinc gols -tres a una porteria i dos a l’altre-. Només començar el partit, Álex Moreno ha avançat els blaugranes aprofitant un refús d’un defensa i, només uns minuts després Pi, de penal, feia el 2-0. Eren uns minuts d’allò més moguts, amb ocasions a totes dues àrees. El Balears, tot i perdre, dominava lleugerament i, minuts abans, havia enviat una pilota al travesser. Així doncs, el 2-0 no garantia res, tal i com s’ha vist només dos minuts després, quan Cristian ha escurçat distàncies. No tardaria tampoc a arribar l’empat a 2, però el Llagostera ha sabut reaccionar i Pitu ha tornar a avançar l’equip amb un xut molt llunyà. Era el minut 28 i ja s’havien vist tots els gols del matx.

Però l’emoció encara seguiria amb ocasions a totes dues àrees. Abans de la mitja part Àlex Moreno i Sellarés haurien pogut fer l’empat en un minuts bons pels d’Oriol Alsina. A la represa, els blaugranes han sortit més segurs en defensa, evitant el perill que arribava, sobretot, per la banda Femi. Han arribat llavors les expulsions. Xavi Molina ha vista la segona groga pels mallorquins al minut 60. El Llagostera hauria pogut aprofitar l’avantatge per sentenciar, sobretot a través de Sellarés, però el gol no arribava i, a més, l’àrbitre ha anivellat una altre vegada el parit en expulsar Óscar Álvarez a falta de més de 10 minuts pel final. Ha arribat, doncs, el moment de patir, però, amb Tito de central, el Llagostera ha aconseguit mantenir el resultat i fer-se amb una victòria importantíssima.

Fotos de UE Llagostera para Fútbol Balear.