Crónica Prebenjamínes F8: Sollerense 11-0 Sp. Sant Marçal At.

XAVI PADILLA UN AUTENTIC BALUART A LA DEFENSA SOLLERICA

Sollerense: Pere, Raúl, Sergi, Joan, Carlos, Dani, Tomás i Miquel.

També han jugat Alex, Benet, Marc i Xavi.

Sp. Sant Marçal At.: Adrian, Alex, Merlin, Diego, José Antonio, Jesús, Sebastian i Francisco.

Àrbitre: German Sorgenti. Correcte actuació.

Gols: 1-0, Tomás. 2-0, Tomás. 3-0, Sergi. 4-0, Marc. 5-0, Marc. 6-0, Tomás. 7-0, Carlos. 8-0, Sergi. 9-0, Miquel. 10-0, Marc. 11-0, Marc.

Comentari:

Debut a la lliga de l’equip prebenjami del Sollerense, que ha sorprés per el bon joc col.lectiu desplegat que no ha donat cap opció a un equip contrari que en cap moment a inquietat sa porteria sollerica.

Als primers minuts els jugadors sollerics han sortit un poc ansiosos al camp ja que era el seu primer partit oficial de l’equip, la qual cosa s’ha notat en el joc, encara que al minut 1, Tomás aconseguia ja batre al porter de Marratxi i es començaba a agafar confiança.

A partir del segon periode el Sollerense ha començat a pasar-se més la pilota fent un bon joc col.lectiu i empleant molt les bandes per atacar, Carlos i Sergi han distribuit molt bé el joc, fent correr sa pilota d’una banda a l’altre i no donant opcions a l’equip de Sant Marçal.

Els canvis no s’han notat en l’equip i a mesura que anaven passant els minuts i s’ampliava el marcador es pensava que el Sollerense cauria dins la trampa de fer un joc més individualista, peró no ha estat aixi i els jugadors han seguit jugant en equip, golejant a l’equip adversari.

Molt bon partit den Carlos i de’n Sergi, en Tomás ha fet un hat-trick i en Marc que no havia fet cap gol en tota la pre-temporada avui ha estat un autentic «killer» i n’ha fet quatre. La resta de jugadors, tots han jugat molt bé i han gaudit de molts de minuts per seguir millorant.