PB Els Tamarells, la nostra penya a Londres recolzant el Barça a la Champions

PB els Tamarrels con el Barça

La nostra penya, com ja sabeu, vol estar present i donant suport al FC Barcelona per tot arreu, en aquesta ocasió un grup de penyistes nostres estava la setmana passada a l’Emirates Stadium recolzant i animant al Barça de Luís Enrique en el partit d’anada de vuitens de final de la Lliga de Campions davant l’Arsenal. Els nostres socis pogueren gaudir d’un gran triomf blaugrana (0-2), amb actuació estelar de Leo Messi, que deixa ben encaminat el pas dels barcelonistes cap als quarts de final.

La Junta Directiva

 

 

 

 

 

 

 

Sebastiá Oliver para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.